Trucul simplu care te ajută să reziști mai mult pe tocuri

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Duminică, 30 aprilie 2017, 11:06
Orice femeie vrea să fie sexy, iar pantofii cu toc te ajută în acest demers. Este, însă, destul de greu să îi porți, mai ales pentru mai multe ore. Îți spunem ce trebuie să faci, ca să poți dansa toată noaptea cu pantofii tăi preferați.

Știm cât de neplăcut este să te oprești din dans pentru că te dor picioarele și trebuie să te odihnești, însă există o metodă care poate preveni apariția acestor momente neplăcute. Poți rezista o noapte întreagă purtând pantofi cu toc dacă aplici un truc simplu. Astfel, înainte să ieși în oraș, pune apă într-o sticlă și pulverizează talpa pantofilor, atât în exterior, cât și în interior. Umezește-i și poartă-i până când se usucă. Vei simți că pantofii tăi vor deveni mai moi și mai confortabili, pentru că se vor mula după forma piciorului tău, în timp ce se vor usca.

Citește și: Ce pantofi se poartă în 2016

Alte metode prin care poți rezista pe tocuri

Dacă știi că vei petrece multe ore pe tocuri, fă antrenament în casă. Poartă pantofii dintr-o cameră în alta, pentru a fi sigură că nu îți vor face neplăceri. O altă metodă prin care vei rezista pe tocuri este să faci cursuri de yoga. Vei reuși, astfel, să îți păstrezi echilibrul mai ușor când vei purta pantofi înalți. Când trebuie să stai multe ore în picioare și să porți pantofi cu toc, încearcă să stai jos la fiecare 20 de minute.

Ține cont că atunci când îți cumperi o pereche nouă de pantofi cu toc, trebuie să îi faci potriviți pentru piciorul tău. Poartă-i prin casă, vezi cum te simți când îi ai în picioare, iar dacă este nevoie, adaugă o căptușeală care îți va face picioarele mai confortabile.

Vezi în filmulețul de mai jos alte trucuri care te vor ajuta să reziști pe tocuri.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter