Horoscop: Ce să nu faci în faţa lui în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Dacă locuiţi împreună e greu să te ascunzi de iubitul tău când faci anumite lucruri mai puţin delicate. Însă zodia lui îţi poate spune ce nu trebuie să faci niciodată în faţa lui, chiar dacă vă cuoaşteţi de ani de zile.

Berbec

Berbecul este o persoană tolerantă şi înţelegătoare. Ştie că şi femeile au păr pe picioare, că şi femeile au gaze la stomac sau uneori mănâncă mult. Aşa că poţi să faci orice în faţa lui. Singurul lucru pe care nu îl suportă deloc este bârfa. El este un om sincer şi direct, aşa că şi-ar dori să fii la fel. Ajunge să bârfeşti o singură dată în faţa lui şi îşi schimbă complet părerea despre tine.

Taur

Taurul este un om mai leneş, care se mişcă încet, gândeşte încet şi îi place liniştea. Femeia ideală, în viziunea lui, are aceeaşi fire ca şi el şi nu suportă femeile foarte zgomotoase. Cele care vorbesc mult şi tare, râd tare şi nu stau locului o clipă îl cam enervează. Dacă eşti mai energică din fire e greu să te schimbi, dar poţi cel puţin să eviţi ieşirile zgomotoase, mai ales când vă certaţi. Niciodată să nu ţipi la el!
Horoscop: Ce mofturi face în pat în funcţie de zodia lui

Gemeni

Chiar dacă e o persoanp sociabilă, cu o minte deschisă, are părerile lui bine formate în legătură cu comportamentul ideal al unei femei. Nu suportă femeile care fumează sau consumă alcool în mod regulat. Ar putea să te vadă bând un pahar de vin sau un cocktail, dar nu bere sau tărie. Sub nicio formă să nu apari în faţa lui în stare de ebrietate!

Rac

Racul este mai inhibat şi ruşinos şi are anumite tabuuri peste care nu poate trece. I se pare o mare ruşine să-ţi atingi părţile intime de faţă cu alte persoane, chiar dacă e vorba de un scărpinat rapid. E conştient că toată lumea face asta, dar nu vrea să fie martor la aşa ceva. Evident, nu încerca să te masturbezi în faţa lui când faceţi sex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter