Horoscop: Ce mofturi face în pat în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Fiecare bărbat, ca şi femeile de altfel, are anumite fixaţii legate de sex. Unii nu vor să audă de sex oral, alţii nu acceptă decât poziţiile în care pot să domine femeia… Vezi ce mofturi face iubitul tău în pat!

Berbec

Berbecul e mereu grăbit sau cel puţin aşa pare. Nu suportă preludiul pentru că i se pare pierdere de timp, când sunt atâtea lucruri mai interesante de făcut şi în pat, şi în afara lui. Nu ar sta locului nicio clipă şi îţi cere tot timpul să te grăbeşti, chiar dacă tu ai avea cheg de o seară romantică şi liniştită.
Horoscopul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

Taur

Taurul este destul de mofturos, în sensul că nu trebuie să îl deranjezi, odată ce aţi început partida de sex. Trebuie să-l laşi în ritmul lui – care e unul destul de lent – şi să nu-l scoţi din rutina lui, la care ţine foarte mult – nu contează că tu te-ai plictisit de aceleaşi gesturi şi aceleaşi poziţii.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este probabil cel mai mofturos şi în dormitor, şi în afara lui. Azi vrea ceva, mâine vrea altceva, poimâine nu mai vrea nimic. E greu de spus ce fel de amant e sau ce îi place în pat pentru că nici măcar el nu prea ştie… Când crezi că ţi-ai dar seama ce vrea de la tine, observi că s-a schimbat complet.

Rac

Şi Racul are multe mofturi, care ţin mai mult de complexele lui şi lipsa de încredere în propria persoană. Nu îi place să facă sex cu lumina aprinsă, nu îi place să fie luat prin surprindere – trebuie să ştie cu ceva timp înainte că urmează să ajungeţi în pat. Din fericire, când are o relaţie de câţiva ani se mai relaxează şi mai scapi de mofturile lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter