Horoscop: Ce plante te vindecă şi îţi poartă noroc în funcţie de zodia ta

De Amelia Matei, pe

Află şi tu care sunt plantele care îţi pot fi de ajutor, ca să rămâi sănătoasă şi să ai noroc!
Dintotdeauna, astrologia s-a aflat în strânsă legătură cu plantele vindecătoare. Fiecare planetă are sub dominaţia sa anumite plante care nu-şi pierd puterea când vine vorba de nativii zodiei respective.

Berbec

Păpădia, aflată sub influenţa Soarelui, este planta protectoare a Berbecilor, la rândul lor semne de foc. Această plantă simbolizează bucuria de viaţă, voinţa puternică şi trăirea intensă. Berbecii vor suferi câteva dezamăgiri în viaţă, dar vor găsi forţa să o ia de la capăt. Din punct de vedere terapeutic, păpădia este un tonifiant general, antiinflamator, astringent şi reglator al tensiunii. Berbecii pot combate migrenele cu cicoare, şi nervozitatea, cu angelică. În caz de indigestie, le este recomandată planta de aloe. Aflată sub dominaţia Soarelui, această plantă are uz medical universal şi acţionează cel mai bine atunci când Luna tranzitează zodia Leului, Săgetătorului sau a Berbecului.

Taur

Pentru Tauri, gălbenelele sunt plantele care le sunt alături la bine şi la rău. Ele cresc capacitatea de apărare a organismului, acţionează în cazul afecţiunilor biliare şi gastrice şi sunt cunoscute pentru efectele cicatrizante şi calmante la nivelul pielii. Cura cu grâu poate face minuni pentru sănătatea Taurilor. Are efecte tonice şi remineralizante şi este recomandată în perioadele în care nativii din această zodie au sistemul imunitar slăbit. Pentru vindecarea reumatismului, a spondilozelor şi artrozelor este recomandat fânul cosit în perioadele cu lună plină. Durerile dentare ale Taurilor pot fi calmate de produsele pe bază de aloe.

Gemeni

Afinele, aflate sub dominaţia planetei Mercur, sunt plantele de rezistenţă pentru cei născuţi în zodia Gemenilor. Acestea acţionează cel mai bine atunci când luna se află în tranzit prin zodia Gemenilor. Planta simbolizează nevoia de libertate a Gemenilor şi îi ajută în momentele de cumpănă. Pentru probleme de funcţionare ale aparatului circulator, nativii din această zodie pot folosi cu încredere rădăcina de hrean. Aceasta are multe efecte benefice şi îndepărtează riscul de amorţeală a membrelor. Împotriva stărilor nervoase şi a insomniei, mărarul, aflat sub influenţa planetelor Venus şi Mercur, este foarte eficient. Se beau ceaiuri din seminţe de mărar.

Rac

Pentru Raci, muşeţelul este planta protectoare şi vindecătoare. Nativii din această zodie sunt predispuşi problemelor cu stomacul, plămânii, vezica urinară şi organele genitale, iar muşeţelul le poate aduce alinarea durerilor şi protecţia de îmbolnăviri. Este o plantă aflată sub influenţa Soarelui şi cu aplicaţii terapeutice largi. Dacă tratamentul este început în perioada de trecere a Lunii prin sectorul cosmic al zodiei Leu sau Rac, puterea curativă este considerabil mai mare,  ducând la vindecarea definitivă a afecţiunii. Infuzia din flori de muşeţel se bea pe stomacul gol. În caz de amenoree, adică oprirea nejustificată a menstrelor, infuzia din rădăcină de leuştean îi va ajuta pe nativii acestei zodii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter