Ce fel de soție își doresc bărbații, în funcție de zodie

De Andreea Catrina, pe

Ești curioasă să afli dacă bărbatul pe care îl iubești are de gând să te ceară de soție sau nu? Semnul său zodiacal îți poate dezvălui acest lucru. Iata, așadar, ce spun astrele…
Bărbatul berbec
E foarte încăpățânat și știe ce vrea de la viață. Tocmai de aceea, femeia perfectă pentru el trebuie să aibă o personalitate opusă. Vrea ca viitoarea sa soție să îl susțină necondiționat în tot ceea ce face și să nu fie o fire conflictuală. Își pierde repede interesul dacă nu accepți să faci compromisuri sau dacă nu îi dai dreptate.

Bărbatul taur
Are nevoie de multă afecțiune, pentru că e un tip pasional, în ciuda atitudinii sale de bărbat dur. Vrea o soție puternică și independentă, pentru că îl atrag persoanele care au aceleași valori ca și el.

Bărbatul gemeni
Dacă nu ai un simț al umorului bine dezvoltat, nu prea ai șanse să îi fi soție. Bărbatul gemeni va rămâne întotdeauna un copil în suflet, așadar e indicat să îi hrănești din când în când personalitatea cu tot felul de surprize amuzante.

Bărbatul rac

În ciuda aparențelor, bărbatul rac e un familist convins care își dorește o soție exact ca și el. Dacă îți place să gătești, ești foarte riguroasă cu curățenia casei și îți dorești cel puțin doi copii, atunci ai toate șansele să fi soția lui. În plus, el te va susține necondiționat în tot ceea ce îți dorești, pentru că e genul de bărbat care își pune soția pe primul rând.

Bărbatul leu
Pentru el, soția ideală e o femeie frumoasă și puternică. Vrea ca ea să știe ce își dorește de la viață, să aibă o carieră serioasă, dar în același timp să arate întotdeauna perfect. Leilor le place la nebunie să se laude cu iubitele lor.

Bărbatul fecioară
Își dorește alături de el o femeie sensibilă, familistă, dar îndrăzneață. Pentru mulți nativi ai acestei zodii, soția este persoana care trebuie să stea acasă și să aibă grijă de copii. El îți va oferi toate lucrurile de care ai nevoie, plus atenția și afecțiunea cuvenită, dacă vei fi dispusă la mici compromisuri.

Bărbatul balanță
Pentru că de multe ori nu prea știe ce vrea de la viață, bărbatul balanță are nevoie de o femeie care să îl echilibreze perfect. Vrea o soție puternică, căreia să nu îi fie teamă să ia decizii pentru amândoi și care să se descurce bine în situații de criză.

Bărbatul scorpion
Are nevoie de multă afecțiune, dar oferă, la rândul său, tot ceea ce îi stă în putință. Dacă îi vei demonstra că îl iubești necondiționat, atunci va fi cel mai bun soț din lume.

Bărbatul săgetător
Ca să ajungi soția lui trebuie să ai o personalitate foarte puternică. Își dorește cel mai mult o femeie inteligentă, cu care să aibă mereu ceva interesant de vorbit și care să îl provoace zilnic.

Bărbatul capricorn
Majoritatea nativilor acestei zodii apreciază femeile ascultătoare, care știu să cedeze primele ori de câte ori apare vreo discuție mai aprinsă în cuplu. Dacă nu îți place să faci compromisuri și ești încăpățânată, nu ești femeia potrivită pentru el.

Bărbatul vărsător
E un romantic incurabil, genul de om care visează cu ochii deschiși, și vrea o soție care să îi semene. Pentru el, femeia perfectă e femeia care îl înțelege întotdeauna și cu care poate împărtăși orice gând, orice idee. Cu toate acestea, pentru că e un tip foarte serios, și partenera lui trebuie să fie la fel.

Bărbatul pești
E foarte inteligent și cumva are o intuiție nativă. Soția lui trebuie să fie în primul rând deșteaptă și cu picioarele pe pământ, dar și amuzantă. Îi plac provocările și femeile care se lasă greu cucerite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter