10 trucuri de stil de la modelele celebre

De Mihaela Dobre, pe
Modelele ne fascinează nu numai cu grația și aparițiile lor spectaculoase, ci si cu stilul lor vestimentar impecabil. Află, în cele ce urmează, secretele lor de stil:

Alege piese basic

Atunci când nu lucrează, supermodelele poartă haine basic, pe care orice femeie le are în garderobă: jeanși albaștri și un tricou alb, din bumbac. Simplu nu înseamnă întotdeauna fătă gust.

Poartă ținute all-black

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Oricât de ciudat ar părea, negrul atrage mereu atenția. Este perfect pentru cele care nu vor să petreacă ore în șir în fața dulapului pentru a-și alege un outfit. O ținută neagră, va arăta mereu stilat și elegant.

Tenișii sunt cei mai buni prieteni ai modelelor

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că modelele nu sunt tot timpul pe tocuri înalte și cu coafura perfect aranjată. Cele mai cunoscute modele ale lumii aleg confortul: se încalță fericite cu o pereche de teniși când pleacă de la o prezentare de modă, pe care îi asortează cu nonșalanță atât la niște pantaloni sport, cât și la o rochie.

Jacheta din piele este o altă piesă-cheie din garderoba modelelor

A post shared by Emily DiDonato (@emilydidonato) on

Acest articol de îmbrăcăminte poate fi purtat cu absolut orice – de la un tricou simplu din bumbac, până la o rochie elegantă, de seară, pentru un aspect deosebit.

Poartă haine supradimensionate

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

„Dezordinea” elaborată este opțiunea perfectă pentru cele care vor să îmbine confortul cu stilul. Poartă cu încredere jeanșii tăi favoriți cu un tricou sau o cămașă cu două numere mai mari și adaugă câteva accesorii de efect.

Gasește perechea perfectă de blugi

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Piesa vestimentară preferată de orice model este perechea de blugi. De obicei, fotomodelele poartă jeanși cu talia înaltă, care accentuează coapsele și fac abdomenul să pară mai plat.

Stilul masculin

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Tricourile, cămășile bărbătești sau pantofii masculini comozi le conferă femeilor multă încredere. Acest stil vestimentar creează un echilobru între delicatețea femeilor, șarmul lor și tăria de caracter.

Poartă un machiaj natural

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Atunci când nu sunt pe podium sau la o ședință foto, modelele preferă un aspect cât mai natural. Ia exemplul și aplică minimul necesar pentru că cel mai bun machiaj este acela care nu se vede.

Ochelarii de soare sunt indispensabili

A post shared by Sonia (@itsnotsonia) on

În zilele însorite, ochelarii de soare trebuie să completeze orice ținută. Cel mai important este să alegi un model care să se potrivească formei feței tale.

Alege haine și accesorii care să te pună în valoare

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Adaugă accente strălucitoare la ținuta ta de seară, cum ar o geantă, un colier sau o pereche de cercei statement. De asemenea, ai grijă la proporțiile hainelor.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter