5 modalitati de a purta pantalonii din piele

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 noiembrie 2017, 13:55
Iata cateva variante de a integra pantalonii de piele in outfiturile tale din acest sezon.

Temperaturile din ce in ce mai scazute creeaza teren prielnic pentru pantaloni in variante cat mai diversificate, de la jeansi pana la pantalonii din stofa. Ne-am gandit sa ne indreptam atentia catre pantalonii din piele, tipologia de pantaloni pe care nu-l agreeaza oricine si pe care nu il vedem prea des integrat in tinute. Dar alegand piesele potrivite, ii poti integra in tinute stylish si, de ce nu, surprinzatoare. Poarta-i cu malete, cu bluze cu croiuri sofisticate, dar si simple, si cu pulovere, pentru ca, sa nu uitam, e sezonul lor. Am selectat cinci variante diferite in care-ti poti purta pantalonii favoriti din piele.

Cu bluza cu umeri bufanti

Bluza cu umeri usor accentuati si pantalonii din piele cu talie inalta iti vor da o alura sofisticata, mai cu seama daca alegi sa-ti accentuezi talia cu o curea cu catarama proeminenta.

pantaloni in carouri

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

Cu maleta

Poate fi varianta perfecta pentru o tinuta de seara. Acest mix functioneaza perfect cu o pereche de botine din piele lacuita si cu cercei vintage supradimensionati.

maleta neagra

Shop now: departmentstore.ro, 650 lei

Cu puloverul romantic

Alatura mixuri pe care in mod normal nu le-ai alatura, cam asta sugereaza si tendintele sezonului. Poarta pantalonii din piele cu acest pulover cu volane, pentru un look perfect, de zi.

pulover

Shop now: departmentstore.ro, 99,9 lei

Cu camasa

Camasa cu maneci bufante poate functiona usor ca piesa statement in outfiturile tale, asa ca daca o mixezi cu pantalonii din piele, asigura-te ca accesoriile sunt minimale.

camasa alba

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Cu bluza fara umeri

Opteaza pentru aceasta bluza daca iti doresti o tinuta seducatoare de seara. Mizeaza pe botinele cu varf ascutit si pe cerceii statement pentru a desavarsi look-ul.

bluza fara umeri

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter