AnTanTe Design a sărbătorit zece ani de activitate printr-o colecție aniversară

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Vineri, 04 octombrie 2019, 17:44

AnTanTe Design, un concept românesc de pictură şi creaţie vestimentară, a aniversat de curând 10 ani de la lansare. Cu acest prilej, cele două fondatoare, Raluca Văleanu şi Ioana Vlăsceanu, le-au dat întâlnire celor mai dragi clienţi, prieteni şi colaboratori, la Qreator by Iqos, pentru a celebra împreună 10 ani de nota 10!

AnTanTe Design are un stil atemporal, uşor recognoscil în rândurile celor ce au avut deja contact cu produsele lor, datorită picturii realizate manual, dar şi croiului inedit al pieselor vestimentare. AnTanTe Design construieşte poveşti vestimentare unice, iar clientul AnTanTe este personajul principal în povestea sa vestimentară.

În cadrul evenimentului aniversar, creatoarele au lansat şi noua colecţie, intitulată „10“: „Colecţia am numit-o simplu, «10», deoarece descrie atributele pe care conceptul AnTanTe le are în prezent şi este o caracterizare a femeii care alege să poarte AnTanTe Design. Un AnTanTe complex, definit, curajos, inedit, artistic, îndrăzneţ, dar şi inocent, unic şi diferit. Fiecare din aceste atribute se regăseşte în ţinutele propuse de noi, pe care le puteți cumpăra din magazinul online (www.antantedesign.ro) sau din atelierul nostru“.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter