Botine cool pentru toamna 2017

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Vineri, 18 august 2017, 18:11
Dacă iubești botinele, află că sunt din nou la modă! Noi am făcut o selecție și am strâns cele mai frumoase botine toamna 2017.

Confortabile, ușor de asortat și elegante, botinele nu trebuie să-ți lipsească în 2017 din garderobă, indiferent dacă alegi să le porți cu ținuta de serviciu sau cu o rochie neagră de seară.

Fii la modă cu cele mai cool botine toamna 2017

Botine elegante

Poți fi în centrul atenției cu o pereche de botine elegante. Le poți purta la fuste, rochii și skinny jeans. Dacă nu îți plac pantalonii cu croială mai strâmtă pe picior ai grijă să ridici manșeta pantalonului astfel încât să se vadă botina integral.

Botine toamna 2017 Zara

Botinele din imagine le poți găsi în magazinele Zara la prețul de 399,90 lei

Botine de tip șosetă

Dacă și-ai dorit să ieși vreodată din casă doar într-o pereche de șosete, înseamnă că în toamna 2017 te vei simți în largul tău. Botinele de tip șosetă sunt făcute dintr-un material mai elastic în partea ce urcă pe gleznă ceea ce le face mult mai feminine decât modelele care s-au purtat anul trecut. Le poți purta cu  o fustă florală midi sau alături de o jeacă de piele și o pereche de pantaloni mai zdrențuiți.

Botine toamna 2017 HM

Botinele din imagine le poți găsi în magazinele H&M la prețul de 199,90 lei.

Botine cu toc decorativ

Botine cu ștrasuri sau sclipici se poartă alături de lookuri minimaliste. Deci le poți purta cu jeanși simpli, veste și blazere cu croială cambrată. Botinele trebuie să iasă în evidență, nimic altceva.

Botine toamna 2017 Reserved

Botinele din imagine le poți găsi în magazinele Reserved la prețul de 129,90 lei.

Botine roșii

Cele mai așteptate botine toamnă 2017 sunt botinele roșii ca focul. Roșul a fost culoarea preferată a tuturor designerilor care și-au alcătuit colecțiile de toamnă. Le poți purta alături de fuste, rochii și jeanși fără nicio problemă. Ai mare atenție la culorile pe care le folosești în ținuta ta. Evită galbenul și violetul. Alege albastru, verde sau negru. Evită să porți roșu alături de alte nuanțe de roșu.

Botine toamna 2017 Bershka

Botinele din imagine le poți găsi în magazinele Bershka la prețul de 179,90 lei.

Botine albe

Nu confundați botinele albe care se purtau în anii 60, botinele 2017 sunt mai structurate și au detalii moderne. Le poți purta exact cum ai purta botinele de culoare neagră. Față de botinele negre, aduc un pic de funk ținutei tale.

Botine toamna 2017 Pull&Bear

Botinele din imagine le poți găsi în magazinele Pull&Bear la prețul de 179,90 lei.

Citește și Trendurile anului 2017 – haine și încalțăminte la modă în 2017

Citește și Moda anilor `80 în 2017 – Cum și ce purtăm

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter