Ce ceasuri şi bijuterii se poartă în vara 2018

De Revista Unica, pe
Splend’Or, brandul cu o rețea de 44 de magazine și cea mai variată selecție de ceasuri și bijuterii, a prezentat, pe 21 mai, noile colecții și tendințe în domeniul accesoriilor de lux. Evenimentul a avut loc în prezența unei numeroase și selecte asistențe, formate din celebrități, oameni de afaceri și jurnaliști.
vedete la colectiile splendor

(de la stânga la dreapta) Alessandra Stoicescu, Cosmin Tudoran şi Corina Caragea sunt câteva dintre vedetele venite să admire noile colecţii de ceasuri şi bijuterii lansate de magazinele Splend’Or.

Tendințele în materile de bijuterii sunt extrem de diverse și permit abordări stilistice personalizabile, de la colierele tip choker din perle de la Majorica, talismanele Thomas Sabo sau brățările interschimbabile Les Georgettes și până la seturile de bijuterii în trei nuanțe de aur de la Bliss și Vida, toate bijuteriile comercializate de Splend’Or sunt numai bune să-ți pună în valoare ținutele și frumusețea.

În privința ceasurilor, vei găsi stil, funcționalitate, inovație și tehnologie de mare precizie în sutele de modele Certina, Tissot, Atlantic, Doxa sau Fossil, ca să nu menționăm decât o parte dintre brandurile existente.

atmosfera la evenimentul Splend'Or

Evenimentul de prezentare a noilor colecţii Splend’Or a avut loc pe 21 mai 2018, la Biavati Events.

Descoperă cele mai noi colecții de ceasuri și bijuterii în magazinele Splend’Or din toată țara și online, pe www.bb-shop.ro.

Sursa foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter