Care este cea mai frumoasă rochie a săptămânii trecute?

De Geo Berciu, pe

Vedetele se străduiesc mereu să rămână în atenţia publicului nu numai cu realizările lor, ci şi cu ţinutele pe care le îmbracă la diverse evenimente. Iată care sunt cele mai frumoase rochii ale săptămânii trecute.
Amanda Seyfried a afişat o ţinută fresh, semnată Valentino pentru a participa la premiera filmului „Where We’re Young” de la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. Culorile vibrante ale fustei, care i-au pus în evidenţă silueta incredibilă, au fost perfect asortate cu cu un corset din dantelă, iar pantofii Jimmy Choo au completat un outfit care te făcea să zâmbeşti datorită energiei şi optimismului paletei cromatice.
Care este cea mai frumoasă rochie a săptămânii trecute?

La doar două zile după ce ţinuta Prabal Gurung din colecţia 2015 fusese prezentată pe podiumul de prezentare, Diane Kruger s-a şi afişat cu ea, spre surpriza tuturor. Aspectul sofisticat al ţinutei din mătase a fost scos în evidenţă de simplitatea pantofilor albi, pe gleznă, şi de plicul roz luminos Charlotte Olympia, model „Pandora”.
Care este cea mai frumoasă rochie a săptămânii trecute?

La Festivalul de Film din Toronto, actriţa Felicity Jones a făcut furori cu eleganţa ei. Rochia de culoarea piersicii, semnată Balenciaga, asortată minunat cu o centură neagră cu paiete şi cu un plic din piele de viţel, „Maillon”, din acceaşi colecţie, a fost apreciată ca fiind de un rafinament rar întâlnit.
Care este cea mai frumoasă rochie a săptămânii trecute?

Frumoasa portoricană Joan Smalls a atras ca un magnet toate bliţurile fotografilor la evenimentul Rocks Fashion 201. Outfitul exuberant, purtând semnătura lui Fausto Puglisi, s-a remarcat prin culorile vii şi îndrăzneţe ale imprimeurilor grafice. Clutch-ul Lee Savage „Plane” Giuseppe Zanotti, sandalele negre cu barete şi bijuteriil e semnate EF Collection, Vita Fede şi Melissa Kaye nu aveau cum să nu o aducă în atenţia fashionistelor.
Care este cea mai frumoasă rochie a săptămânii trecute?

Cu o culoare elegantă şi o transparenţă studiată, Keira Knightley s-a impus şi ea printre vedetele care au impresionat cu rochiile lor săptămâna trecută. Vedeta a purtat o creaţie personalizată Michael van der Ham, ce s-a remarcat printr-o suprapunere intersantă: fustă cu mărgele negre şi argintii peste rochia uşor transparentă bleumarin. Fineţea bijuteriilor cu diamante, completată cu un machiaj şi o coafură ireproşabile au contribuit din plin la un look, despre care criticii de modă au fost de părere că a fost unul dintre cele mai bune afişate de vedetă în ultimii ani.
Care este cea mai frumoasă rochie a săptămânii trecute?
Citeşte mai departe şi despre alte vedete care au impresionat săptămâna trecută cu rochiile lor frumoase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter