Cele mai tari costume de Halloween 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 30 octombrie 2018, 16:17
Mai este foarte puțin până la petrecerea de Halloween 2018 și nu te-ai decis încă ce costum să porți și în ce să te deghizezi? Ei bine, noi îți oferim o listă cu propuneri inspirate întocmai de celebritățile de peste Ocean. Iată care sunt cele mai tari costume de Halloween 2018!

Costume înfricoșătoare de Halloween 2018

De Halloween ai ocazia să porți cele mai înfricoșătoare costume și să devii astfel un personaj malefic și ar fi păcat să nu profiți de această ocazie. Dacă te-ai săturat să fii zombie sau vrăjitoare, noi îți propunem să te inspiri de Alaia Baldwin și Ireland Basinger Baldwin, care au optat pentru cele mai tari costume de Halloween 2018 care nu doar sperie, ci înspăimântă de-a dreptul.

Ireland Basinger Baldwin si Alaia Baldwin - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume infricosatoare de halloween 2018

Costume haioase de Halloween 2018

Nici dacă te lăsăm să analizezi cel mai mic detaliu al imaginii de mai jos, nu vei realiza cine se ascunde în spatele deghizării de excepție. Ei bine, dacă la prima vedere nu ți se pare a face parte din categoria costumelor haioase de Halloween, află că sub masca unui veritabil băiat de cartier se află nimeni alta decât Rita Ora. Nu-i așa că a reușit să îmbrace unul dintre cele mai tari costume de Halloween 2018?

Rita Ora - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume haioase de halloween 2018

Unul dintre cele mai tari costume de Halloween 2018 a fost cel purtat de Avril Lavigne. Ținuta de Halloween 2018 nu este doar haioasă, având în vedere că artista a reinterpretat un costum de pirat, ci și extrem de sexy.

Avril Lavigne - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume haioase de halloween 2018

Costume frumoase de Halloween 2018

Cu toate că cele mai tari costume de Halloween 2018 nu înseamnă neapărat și cele mai frumoase costume de Halloween, îți propunem două ținte desprinse din basme purtate întocmai de actrița Bethany Joy Lenz și Destry Allyn Spielberg, fiica lui Steven Spielberg. Tu doar alege ce vrei să fii de Halloween 2018: o prințesă de poveste sau un îngeraș sexy?

Bethany Joy Lenz - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume frumoase de halloween 2018

Destry Allyn Spielberg - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume frumoase de halloween 2018

Costume simple de Halloween 2018

Dacă optezi pentru un costum simplu de Halloween, îți propunem două variante preluate, am putea spune, de la limitele extreme. Astfel, conform clasificării noastre, cele mai tari costume de Halloween 2018 din această categorie sunt cel purtat de actrița Jaina Lee Ortiz, dar care necesită și un machiaj destul de elaborat, sau cel purtat de actrița Jaime King.

Jaime King - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume simple de halloween 2018

Jaina Lee Ortiz - Cele mai tari costume de Halloween 2018 - costume simple de halloween 2018

Ce reprezintă sărbătoarea de Halloween

Halloween-ul are origine celtică și numele său provine din limba engleză, de la expresia all hallows Even (numele sărbătorii creștine a tuturor creștinilor). Celții marcau ziua în care lua sfârșit perioada de recoltare și începea iarna. Această sărbătoare era considerată un fel de pod către lumea morților.

Printre activitățile specifice acestei sărbători se numără sculptarea dovleacului ce reprezintă lanterna lui Jack, mascarea copiilor în vrăjitori sau alte personaje horror, parade sau sărbători, confecționarea costumului de Halloweendupă personajele supranaturale, colindatul, decorarea caselor și a birourilor.

Petrecerile de Halloween au devenit populare și în România, după ce în foarte multe țări din întreaga lume este a doua sărbătoare din punct de vedere al decorațiunilor și al vânzărilor de dulciuri după Crăciun.

Citește și – Machiaje simple de Halloween 2018. Nici nu-ți mai trebuie mască

Citește și Manichiură de Halloween 2018. 5 idei pe care merită să le încerci

Sursă foto: Northfoto, Hepta, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter