5 stiluri de coafuri care te fac să arăţi mai tânără

De Unica.ro, pe

Te-ai săturat de coafura pe care o ai şi vrei ceva nou? Alege o tunsoare care să te avantajeze, să îţi scoată în evidenţă trăsăturile şi să te reprezinte.

5 Frizuri care te fac mai tânără

1 Cu breton

Şi în cazul acesta, bretonul este pe primul loc. Tunde-l neuniform, pe urmă încearcă să îi dai o formă mai neglijentă, fixându-l cu puţină spumă în şuviţe. Părul de la spate va fi scos înspre exterior şi aranjat cu ajutorul unei perii rotunde. De asemenea, pentru o fixare mai bună poţi să foloseşti fixativ sau
spuma de păr. Mai mult ca sigur că, indiferent de vârsta pe care o ai, această frizură te va prinde.Sfatul nostru: ca să obţii un aspect cât mai tineresc, nu îţi vopsi părul în culori închise. Foloseşte însă cu încredere nuanţe de caramel, ciocolatiu, culoarea coniacului sau cea a alunei.

2 Filat

Deşi tunsul filat se poartă de câţiva am buni, este încă la modă şi potrivit pentru toate vârstele. Această frizură este ideală pentru o faţă pătrată pentru că „ascunde” maxilarele proeminente. Este foarte uşor de  aranjat. Tot ce trebuie să faci este să-ţi întorci vârfurile spre obraji cu ajutorul unei perii, după baie.

3 Bucle rebele

Ai părul puţin ondulat şi nu mai ştii cum să-l aranjezi? Bucură-te pentru că buclele „răvăşite” nestudiate sunt în vogă. După baie, lasă-ţi părul să se usuce fără a-l piptăna. Nu încerca să-ţi perfecţionezi buclele cu aparate speciale. Onduleurile neuniforme îţi vor da un aer „sălbatic”. E simplu,e modern şi e tineresc.

4 Drept

Iată cea mai tinereasra şi totodată în vogă frizură. Dacă ai părul mediu spre lung, atunci cel mai indicat este să te tunzi uniform şi să îl întinzi foarte bine cu ajutorul unei perii. Pentru cele mai bune rezultate, foloseşte o spumă pentru păr. Bretonul va fi tuns într-o parte, în aşa fel încât să acopere foarte puţm un ochi.

5 Dezordonat

Vrei să arăţi cu 10 am mai tânără? Adoptă acest look şi sigur vei reuşi. Tunde-te scurt şi fixează-ţi părul cu spumă sau gel, dându-i un aspect puţin neglijent, astfel încât să stea în toate direcţiile. Pentru un efect şi mai puternic, îţi poţi vopsi şuviţe subţiri de păr în tonuri apropiate de blond.Te vei surprinde şi pe tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter