Costume de baie la modă în vara 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 iunie 2018, 19:02
Vara și-a intrat deja în drepturi și către ce ne-am putea îndrepta atenția întâia oară dacă nu către costumele de baie. De la an la an moda se schimbă și capătă accente noi, iar costumele de baie nu fac absolut deloc excepție.

Costumele de baie pentru vara 2018 sunt îndrăznețe, însă deopotrivă elegante și rafinate. Moda sezonului cald propune modele de costume de baie ușor adaptabile, care să poată fi purtate atât pe plaja mării, sub razele toride ale soarelui, cât și seara, la petrecerea de la piscină. De asemenea, modelele propuse în vara 2018 transformă costumul de baie într-un accesoriu chic care poate fi oricând combinat cu alte piese vestimentare pentru a se obține o ținută inedită și cool. În funcție de propunerile marilor designeri internaționali, iată care sunt tendințele de bază ale sezonului de vară 2018 la capitolul costume de baie!

Costume de baie 2018: model întreg

În vara 2018, mai mult ca niciodată, se poartă costumele de baie întregi, dintr-o singură piesă, însă foarte mult stilizate. Bretele nu mai sunt obligatorii, însă un must have devin șireturile și tăieturile care crează iluzii optice remarcabile, propunere sosită din partea Mugler. De asemenea, volanele rămân în trend, însă purtate în partea superioară, astfel încât costumul de baie să poată fi ușor accesorizat cu o fustă sau o pereche de pantaloni scurți. Pălăria cu bor larg va completa perfect o astfel de ținută.

Citește și – Trucuri care te vor ajuta să pari mai slabă în costumul de baie

Costume de baie 2018: modele retro

Modelul retro revine în forță vara aceasta și Galliano îl propune ca piesă de rezistență a garderobei de plajă, însă trebuie purtat cu responsabilitate, deoarece nu avantajează orice siluetă. Îndiferent că alegi un model de costum de baie retro întreg sau din două piese, dacă formele corpului nu te ajută, poartă deasupra o rochie transparentă și vaporoasă. Accesorizează-ți ținuta cu o fundă chic sau un turban și vei reuși să întorci toate privirile.

Citește și – 5 greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

Costume de baie 2018: modele sport

Accentele sport se pare că au cucerit moda și deja se regăsesc și la capitolul costume de baie. Fie că vorbim de bandă la sutien, bandă la slip sau top sport în partea de sus, acestea devin un must have al verii 2018. Totodată, costumele de baie cu fermoar, model propus de Marant, vor fi în trend vara aceasta. De asemenea, și acestea pot fi purtate în orice combinație vestimentară, iar Puma propune un outfir îndrăzneț: pantaloni cu talie joasă și banda slipului lăsată la vedere. Accesorizează-ți ținuta cu o șapcă și o pereche de ochelari și vei fi o apariție senzațională pe plajă.

Vezi mai multe modele de costume de baie la modă în vara 2018 în galeria foto!

Citește și Costume de baie pentru femeile cu sâni mici

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter