Cum arată cea mai scumpă geantă din lume. Costă 6,7 milioane de dolari!

De Unica.ro, pe
Cea mai scumpă geantă din lume a fost expusă zilele trecute la New York. Accesoriul costă 6,7 milioane de dolari și are forma unui ou. 

Cea mai scumpă geantă din lume e realizată din materiale reciclate

Creația, realizată din materiale reciclate, care au aparținut unei femei foarte bogate, a cărei identitate rămâne anonimă, a fost realizată de către designerul de origine britanică Debbie Wingham. Debbie este cunoscută în cercurile miliardarilor, la nivel internațional, pentru că realizează produse personalizate, în special pentru soțiile șeicilor din Dubai.

Cum arată cea mai scumpă geantă din lume. Costă 6,7 milioane de dolari!

Debbie Wingham, creatoarea celei mai scumpe genți din lume.

Geanta de 6,7 milioane de euro are forma unui ou, iar structura ei de bază chiar este realizată dintr-un ou de emu (n.r. niște păsări mari, alergătoare, care trăiesc în Australia). Decorată cu aproape 8.000 de diamante, fixate pe o bază de platină și aur, geanta se închide cu ajutorul unei perechi de cercei Cartier, estimați la 40,000 de dolari.

Pentru a rezista, coaja oului de emu, folosit pentru realizarea acestei genți, a fost dată cu un lac pe bază de praf de diamant albastru. Aurul care decorează oul valorează 250.000 de dolari, iar căptușeala genții este realizată dintr-o eșarfă de mătase Hermes.

cea mai scumpa geanta din lume - deschisa

Interiorul celei mai scumpe genți din lume este realizat dintr-o eșarfă de mătase Hermes.

Cu ocazia expoziției în cadrul căreia poate fi admirată și această geantă, Debbie Wingham, creatoarea accesoriului, a declarat că aceasta este cu siguranță cea mai spectaculoasă piesă creată de ea până în prezent, dar și cea mai scumpă piesă realizată aproape integral din materiale reciclate.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter