Cum să te îmbraci de Revelion ca să pari mai slabă

De Erika Chivu, pe

Dacă Sărbătorile la dietă nu te tentează, dar vrei să arăţi perfect de Revelion, învaţă cum să te îmbraci ca să pari mai slabă. Îţi spunem ce piese să alegi şi cu ce să le combini!

Pantalonii evazaţi închişi la culoare te fac mai slabă

Dacă vrei să porţi o ţinută comodă cu pantaloni, alege unii evazaţi, închişi la culoare. Fie că sunt din denim sau din alte material pantalonii cu această croială alungesc silueta. Dacă ai o siluetă tip pară cu fundul şi coapsele mari, poartă în partea de sus un top deschis la culoare cu decolteu adânc ca să distragi atenţia de la defectele tale.
Cum să te îmbraci de Revelion ca să pari mai slabă
Blugi evazaţi la Redoute, 129,99 lei

Hainele şi accesoriile lungi te fac mai slabă

Dacă vrei să pari mai slabă nu ai nevoie de piese largi, care să-ţi ascundă corpul, ci de piese lungi, din materiale uşoare. Gândeşte-te la cardigane lungi, închise la culoare sau la accesorii lungi, cum ar fi eşarfele şi colierele. Dar ţine minte că acestea trebuie să fie delicate şi subţiri.
Cum să te îmbraci de Revelion ca să pari mai slabă
Colier, 63,98 lei
Bluză Toi et Moi, 146,32 lei

Decolteul în formă de „V” alungeşte silueta

Un decolteu adânc în formă de „V” este ideal pentru tine dacă vrei să pari mai slabă şi mai înaltă. Fie că porţi rochie, fie că porţi sacou, cămaşă sau tricou, ai grijă ca piesa din partea de sus să aibă acest tip de decolteu. Nu trebuie să exagerezi cu decolteul dacă ai sânii mari pentru că rişti să ai un look vulgar.
Cum să te îmbraci de Revelion ca să pari mai slabă
Rochie Almo, 180 lei
Little black dress La Redoute, 159,99 lei

Alte sfaturi ca să pari mai slabă în ţinuta de Revelion

– Nu purta detalii care atrag privirile pe zonele cu probleme – dacă ai fundul mare nu purta pantaloni cu buzunarele evidenţiate, dacă şolduri late nu purta peplum, dacă ai sânii prea mari, nu purta volane pe decolteu.
– Scoate-ţi în evidenţă atuurile. Dacă ai picioare frumoase, poartă rochii scurte, dacă ai sânii frumoşi poartă decolteu.
– Scoate în evidenţă talia. Chiar dacă ai puţină burtică, e bine să dai o formă de clepsidră siluetei tale folosind o curea subţire pe talie.
– Evită accesoriile mari – cercei, curele, coliere, toate trebuie să fie subţiri, discrete.
– Pune-ţi pantofi cu toc sau platformă. Pe lângă faptul că sunt sexy, pantofii cu toc sau platformă îţi alungesc foarte frumos silueta.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter