Cum porti rochia furou – tips & tricks

De Unica.ro, pe
Iata cateva modalitati cool in care poti integra una dintre cele mai sexy rochii ale sezonului toamna-iarna 2017-2018.

Rochia furou este o piesa eminamente sexy, iar daca iti doresti o tinuta seducatoare de seara, ar trebui sa o incluzi printre optiunile tale. O poti integra fara batai de cap atat in tinutele de zi, cat si in tinutele de seara, cu mici ajustari in ceea ce priveste stylingul. Poarta aceasta rochie in tinute casual asociind-o cu piese cu texturi atipice, cum sunt lana ori mohairul, si in tinute de seara, cu mantouri din blana ocologica, pentru a obtine look-uri glamouroase si sexy. Experimenteaza cu aceasta rochie cat de mult poti, deoarece are un vibe feminin si, pusa in contextul potrivit, poate avea un efect uluitor.

Cu maleta

Maleta poate tempera usor aerul sexy al acestei rochii, dandu-i un aspect mai „cuminte“, dar edgy, perfect deopotriva pentru tinutele de zi si de seara. Poarta malete in aceeasi nuanta cu cea a rochiei pentru un rezultat ultra cool.

maleta neagra

 

Shop now: departmentstore.ro, 89,9 lei

Cu cardiganul

Poarta rochia furou un cardigan dintr-un fir gros ori pufost, precum lana virgina, mohairul ori casmirul in nuante fie asemanatoare – spre exemplu, daca alegi o rochie crem, opteaza tot pentru crem ori maro deschis pentru cardigan –, fie contrastante, cum ar fi o rochie alba cu un cardigan negru sau invers.

cardigan

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Cu botine

Alege o pereche de botine fie ca integrezi rochia intr-un context relaxat ori unul glam. Poti opta pentru perechea de botine pe care ti-o propunem mai jos daca intentionezi sa porti o rochie furou neagra.

botine

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Cu cizme

Cizmele sunt potrivite doar in cazul in care iti propui sa porti o rochie furou midi. Poarta pe umeri un sal din casmir ori un cardigan cum este cel pe care ti l-am propus mai sus.

cizme

Shop now: departmentstore.ro, 249,9 lei

Cu jacheta din blana ecologica

Alege o jacheta statement care sa contrasteze cu simplitatea rochiei furou, cum e cea pe care ti-o propunem mai jos, din piele ecologica. Botinele si o basca sunt doua dintre pisele care te vor ajuta sa obtii un look desavarsit.

jacheta eco

Shop now: departmentstore.ro, 399,9 LEI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter