Cum poți avea un look sofisticat cu bani puțini. 5 reguli de bază

De Unica.ro, pe
Hai să fim sincere una cu cealaltă. Cine nu își dorește să arate bine, să aibă un look sofisticat sau să atragă toate privirile?

În special în ziua de azi, când pe rețelele de socializare vedem atât de multe femei care arată impecabil! În mod natural, avem tendința să credem că un look care arată scump, nu ne este accesibil dacă nu avem foarte mulți bani la dispoziție. Ceea ce trebuie să știi însă este că în magazine găsești o mulțime de produse care te pot ajuta să obții ținute sofisticate, fără să-ți avariezi bugetul! Iată 5 reguli de care ar fi bine să ții cont!

Simplitatea este cheia

Când avem un buget limitat este important să păstram simplitatea în ținutele noastre. Optează pentru culori neutre, evită să combini multe texturi sau imprimeuri și poartă piese cât mai simple.

Alege haine care îți pun în evidență silueta

În special vara, când corpul tău este mai expus ca de obicei, este foarte important să faci alegeri vestimentare care iți avantajează forma corpului. O femeie care se simte bine în pielea ei, reușește să facă și piesele mai puțin scumpe să arate impecabil.

Culorile pot face diferența

Atunci când iți alegi piesele pentru acest sezon, încearcă să te concentrezi pe cele în culori neutre sau pe cele inspirate din natură. În acest fel îți va fi mult mai ușor să combini piesele vestimentare între ele, fără să trebuiască să investești și mai mult în garderobă.

Baza oricărui look reușit e îngrijirea

Un look scump și rafinat nu ține doar de haine. Ai grijă de corpul tău, în primul rând. O coafură simplă, dar de efect, sau un ruj roșu și o piele curată, îngrijită, pot face minuni.

Alege-ți cu grijă piesele statement

Ce face o rochiță elegantă de 200 de lei să arate ca o rochiță de 200-300 de euro? Piesele statement și accesoriile! Aici vorbim de genți, ochelari de soare, bijuterii fine, pantofi cool sau pălării. Investește în accesorii de calitate, pe care să le poți folosi mult timp și care să poată transforma orice ținută!

Text de Mădălina Macadrai

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter