Cum i-ar plăcea lui să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiţilor. Haine pe care bărbaţii le adoră

De Erika Chivu, pe

Te străduieşti să alegi ţinuta perfectă pentru Ziua Îndrăostiţilor, dar te-ai gândit cum i-ar plăcea lui să te vadă îmrbăcată? Dacă nu ştii exact care îi sunt gusturile, vezi ce haine le plac bărbaţilor, în general, şi cum să le combini pentru un look cât mai sexy.
Probezi în faţa oglinzii zeci de ţinute şi niciuna nu-ţi place cu adevărat. Dar te-ai întrebat cum i-ar plăcea lui să te vadă îmbrăcată. Când vine vorba de ţinuta unei femei, bărbaţii au gusturi de simple. Iată care sunt piesele lor preferate şi cum poţi să le porţi cu stil.

Care sunt hainele feminine preferate de bărbaţi

1. Fusta creion
Poate e vorba de faptul că-ţi scoate în evidenţă fundul, sau poate le aminteşte de o profesoară sexy. Cert este că bărbaţii sunt înnebuniţi după această piesă care e senzuală fără a fi vulgară. Pentru un efect maxim, poart-o cu pantofi cu toc, iar părul prinde-l într-un coc înalt. În ce priveşte topul, poţi să alegi o cămaşă vaporoasă şi uşor transparentă sau un tricou simplu.
Pont: Vei fi şi mai sexy dacă porţi o fustă creion din piele.
Cum i-ar plăcea lui să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiţilor. Haine pe care bărbaţii le adoră
2. Rochia simplă
Fie că alegi o little black dress, o little white dress sau o rochiţă colorată, aceasta trebuie să-ţi scoată în evidenţă formele – gândeşte-te care e punctul tău forte şi pune-l în valoare. Bărbaţii adoră rochiile simple, vaporoase, cu elemente feminine, de exemplu volane sau fundiţe.
Însă trebuie să ai grijă ca rochia ta să nu fie prea complicată – nu le plac piesele pline de paiete, pietre sau aplicaţii de mari dimensiuni care îţi ascund formele.
Cum i-ar plăcea lui să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiţilor. Haine pe care bărbaţii le adoră
Vezi continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter