De ce trebuie să porți roșu cu ocazia noului an chinezesc

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 februarie 2018, 18:59
Noul an chinezesc este sărbătorit pe 16 februarie de milioane de oameni. Semnificațiile sale mistice au stârnit curiozitatea și au cucerit întreaga lume, inclusiv un număr semnificativ de europeni. Tradițiile spun că trebuie să porți roșu cu ocazia noului an chinezesc.

Dar de ce este important să porți îmbrăcăminte într-o astfel de culoare în această zi a anului? Se spune că trebuie să porți roșu cu ocazia noului an chinezesc pentru că în acest mod vei alungă spiritele rele și vei atrage norocul.

Cum porți roșu cu ocazia noului an chinezesc

Culoarea hainelor purtate în ziua în care se sărbătorește noul an chinezesc nu este singurul aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când îți pregătești ținuta de pe 16 februarie.

În plus, trebuie să te îmbraci neapărat cu măcar un articol, de îmbrăcăminte nou pentru a atrage oportunități noi și trebuie să ai grijă să faci ordine în dulap și să arunci hainele deteriorate sau foarte vechi pe care nu le mai folosești.

Cum porți roșu la birou cu ocazia noului an chinezesc

Dacă ai nevoie de o ținută office pentru data de 16 februarie, îți recomandăm să apelezi la o rochie roșie elegantă. Poți purta, de exemplu, un model cu inserții de broderie, pentru un plus de eleganță, sau cu buzunare pentru a te bucura de o vestimentație practică.

porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. porți rochie roșie la birou în noul an chinezesc

O astfel de ținută este ideală dacă vrei să porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. Găsești aici rochia din imagine

Poți să asortezi o astfel de rochie cu o pereche de botine negre.

porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. porți sacou și pantaloni roșii la birou cu ocazia noului an chinezesc

Alege un sacou și o pereche de pantaloni dacă vrei să porți roșu la birou cu ocazia noului an chinezesc. Ținuta din imagine e disponibilă aici

O altă variantă potrivită pentru o zi petrecută la birou ar fi și un sacou și o pereche de pantaloni roșii. Ținuta poate fi completată cu o bluză albă.

Cum porți roșu la o întâlnire cu prietenii cu ocazia noului an chinezesc

Pentru o sesiune rapidă de shopping sau dacă ai programată o întâlnire cu prietenii la o cafenea în ziua noului an chinezesc, poți apela la un cardigan lung roșu din lână, asortat cu o cămașă albă.

porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. porți cardigan roșu lung cu ocazia noului an chinezesc

Un cardigan poate să fie elementul-cheie al ținutei tale dacă vrei să porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. Mai multe fotografii cu ținuta de mai sus 

Pentru o ținută și mai confortabilă optează pentru un pulover roșu și pentru o pereche de pantaloni lejeri.

porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. porți pulover roșu în noul an chinezesc

Alege un pulover călduros. Astfel porți roșu cu ocazia noului an chinezesc și te simți foarte confortabil. Ținută disponibilă aici

Alege o pereche de teniși sport pentru a completa ținuta.

Cum porți roșu la o cină în oraș cu ocazia noului an chinezesc

Dacă ieși la o cină la un restaurant cu pretenții din oraș și ai nevoie de o ținută sofisticată îți recomandăm să apelezi la o rochie roșie din catifea la care poți asorta o poșetă aurie.

porți roșu cu ocazia noului an chinezesc. porți rochie din catifea în noul an chinezesc

Dacă vrei să porți roșu cu ocazia noului an chinezesc și vrei să iei cina la restaurant, îți recomandăm să alegi o rochie din catifea. Găsești aici rochia din imagine

Catifeaua este un material care și-a făcut apariția foarte des în ultimul timp pe podiumurile de modă. În plus, oferă un aer nobil oricărei ținute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter