EXCLUSIV Maria Popovici, câștigătoarea iUmor, și-a lansat propria linie vestimentară

De Bianca Prangate, pe

Maria Popovici este câștigătoarea ediției din 2016 a emisiunii iUmor – de atunci, poate ai mai văzut-o în rolul comic din filmul „Taci sau faci” sau în seria onlie „Râzi ca Prostu'”. Maria însă s-a decis să își lărgească orizonturile, astfel încât acum și-a lansat o colecție vestimentară, în colaborare cu designer-ul Lucia Roșca.

Maria Popovici și Lucia Roșca ne-au oferit mai multe detalii în exclusivitate despre colecția nouă. Aceasta cuprinde patru ținute, potrivite atât pentru birou, cât și pentru ieșiri în oraș sau evenimente. Mărimile variază de la XXS la XXL și sunt realizare la comandă. „Toate piesele au fost gândite să fie cât mai comode şi mai prietenoase cu orice formă a feminităţii, materialul este preţios, dar funcţionează şi în ipostaze de zi cu zi, se şifonează greu şi se calcă uşor”, a explicat Lucia. „Sunt piese luminoase şi festive, aşa cum ar trebui să fim cu toţii, atât cât e cu putinţă, sărbătorile acestea”.

Colaborarea dintre Maria și Lucia a venit firesc, după cum au povestit ele. „Am găsit-o pe Lucia printr-o recomandare – foarte multe femei mi-au recomandat-o pentru rochia de mireasă”, a zis Maria. „Mi-am dorit foarte tare să am o rochie mai boemă, nu o rochie sclipicioasă, nu o rochie de prințesă. M-am uitat la ea pe site și m-a atras, mi-a plăcut foarte mult cum am lucrat. În 2018 către 2019, am făcut o grămadă de ținute cu ea, pentru tot felul de evenimente. Mi-a plăcut mult cum lucrează – știe să croiască foarte frumos pe dimensiunea și înălțimea oricui și mi-a venit o idee – m-am gândit să facem o colecție capsulă, în care să avem niște materiale foarte comode, foarte ușor de călcat sau care chiar nu necesită călcare, care să poată fi purtate și la birou, dar și după aia, în oraș, și la un eveniment, iar croiala respectivă să vină bine și unei femei care poartă XXS, și unei femei care poartă XXL”.

„Maria a fost pentru mine anul acesta un talisman bun, care m-a ajutat în mai multe chipuri decât își poate închipui”, a spus, la rândul său, Lucia. „Clienţilor noştri probabil nu le datorăm mai mult decât să ne facem meseria bine. Mariei îi datorez mai mult de-atât însă. Altfel, aş putea să vă zic că de la o rochie de mireasă am ajuns să stăm bot în bot tot anul lucrând la ţinutele ei pentru evenimente, iar când am încheiat ocaziile, cred că nu am fost în stare nici una dintre noi să ne mai vedem de treabă şi ne-am gândit să ducem toată colaborarea asta a noastră bună mai departe”.

Ce vei găsi în colecția de haine de la Maria Popovici

Colecția cuprinde patru ținute, în ideea că pot fi cumpărate până la Crăciun și Revelion și s-ar potrivit la orice fel de party din acea perioadă, după cum a povestit Maria. Culorile din colecție sunt lila și bleumarin, o combinație mai atipică, dar deosebit de plăcută din punct de vedere estetic. „[Colecția cuprinde]: o rochie scurtă bleumarin cu volane care funcţionează perfect pentru petrecerile de Crăciun, o rochie midi cu fusta amplă, care defineşte bine talia, pentru petreceri de Anul Nou, nunți anunţate peste noapte, spectacole de teatru şi operă sau evenimente mondene, care vine cu o fundă detaşabilă cu care te mai poţi juca o tură, o serie de piese care merg combinate şi pot funcţiona în nenumărate feluri, o fustă în două culori mixată cu un tricou alb pentru o ieşire cu prietenii sau la un concert, o fustă plisată lila, preferata mea, purtată cu o cămaşă albă lejeră înprumutată din dulapul iubitului pentru ședințe la birou, iar după program, accesorizată cu câteva broșe colorate pentru vernisaje sau lansări de carte, un top kimono care arată la fel de chic cu o pereche de blugi sau niște pantaloni drepți din mătase”, a zis Lucia.

Maria este încântată de rezultate, deși nu lucrează în industria fashion. „Eu nu lucrez în fashion, nu am nicio legătură, tocmai de asta a fost o nebunie pe care am vrut s-o încerc, să văd cum ar fi să pozez și eu ca model, chiar dacă nu fac parte din categoria aia”, s-a destăinuit ea. „A fost ca un fel de provocare pentru mine și e destul de fun să lucrezi și în domeniul ăsta”.

Colecția este disponibilă online pe www.luciarosca.ro/shop, iar în showroom este disponibilă cu programare în prealabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter