Privire de gheaţă: fardul albastru e în tendinţe!

De Diana Sorescu, pe

Poate te întrebi cum ar trebui să ne mai machiem vara aceasta. Răspunsul vine tot de la vedete şi make up artiştii lor: fardurile bleu şi albastru sunt vedetele sezonului cald. Încearcă!

Fardul albastru

Vara aceasta, în zilele tropicale, doreşte-ţi să arăţi ca o zeiţă a gheţii. Poţi obţine acest efect cu un make up special, ce are la bază fardurile cremoase în nuanţe de bleu arctic şi albastru cobalt.

Le găseşti atât în formula standard, aplicabile cu pensula, dar şi sub forma unor creioane, care sunt mult mai uşor de folosit,

Răsfaţă-ţi pleoapa superioară cu fardul cremos, continuând şi pe cea inferioară, cu o coadă de rândunică la colţul ochiului. Pentru un efect mai dramatic, copiază look-ul adoptat de Heidi Klum. Exclusiv femeilor cu atitudine!

Completează machiajul cu un mascara negru carbon. Dacă vrei să încerci ceva şi mai sofisticat, mergi pe varianta unui rimel alb sau bleu. Vei deveni regina gheţii!

Fardul albastru cobalt arată şi el foarte bine şi complimentează în special ochii căprui.

Atunci când alegi un asemenea fard cu personalitate, buzele trebuie alintate cu un gloss sau ruj nude ori transparent, cu subtile particule de diamant.

Îţi place fardul bleu? Vei purta vara aceasta?

Privire de gheaţă: fardul albastru e în tendinţe!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter