Cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2014 – Foto

De Sandra Sarbu, pe

Primul eveniment al anului de mare anvergură a fost decernarea Globurilor de Aur de seara trecută. Vedetele au ştiut că lumea întreagă va fi cu ochii pe ele, aşa că au îmbrăcat cele mai frumoase rochii.
Rochiile asimetrice, cu inserţii metalice şi uni au fost cele mai purtate ale serii, puţine fiind cele care au atras critici negative la Globurile de Aur. Iată care au fost cele mai frumoase rochii de la evenimentul grandios!
Cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2014 - Foto
Lupita Nyong’o a purtat o rochie superbă roşie, cu umerii goi, creaţie Ralph Lauren. Nu a avut nevoie de accesorii strălucitoare, pentru că ea a luminat covorul roşu mai mult ca alte celebrităţi prezente. Nici machiajul nu a fost excesiv, actriţa dovedind încă o dată că „mai puţin înseamnă mai mult”.
Cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2014 - Foto
Nici pietrele strălucitoare nu au lipsit de la un eveniment atât de fastuos, iar rochia Gucci a actriţei Margot Robbie a făcut impresie foarte bună pe covorul roşu. Rochia albă cu pietre, trenă şi decolteu adânc a fost un adevărat succes.
Cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2014 - Foto
Sofia Vergara a fost absolut superbă în rochia neagră fără bretele, creaţie Zac Posen. Efectul nu ar fi fost acelaşi dacă artista nu ar fi adăugat şi un colier masiv turcoaz ce a scos-o în evidenţă.
Cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2014 - Foto
Rochia asimetrică a fost alegerea mai multor vedete, iar Caitlin Fitzgerald a purtat cu succes o creaţie Emilia Wickstead, într-o nuanţă superbă de albastru celestin, pe care a asortat-o cu o pereche de escarpini în albastru-deschis şi portocaliu pal.
Vezi şi alte rochii frumoase de la Globurile de Aur 2014 în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter