Gențile de plajă au primit un upgrade. Cum ne accesorizăm ținuta vara asta

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 iulie 2019, 13:25

Dacă ai fost în ultima perioadă pe la mall, sau ai intrat pe site-uri de modă, nu ca să cumperi, ci ca să te uiți (pe cine păcălim? Foarte rare sunt dățile când nu cumparăm măcar ceva. Doar suntem femei), este foarte posibil să fi văzut ce colecție impresionantă de genți de plajă a sosit vara aceasta.

Ne-am luat la revedere de la gențile banale și am spus ”bine ați venit” genților funky, cu forme, materiale și culori foarte interesante.

Săptămână trecuta am dezvăluit care sunt cele mai trendy modele de costume de baie și evident că orice costum de baie merită accesorizat cu o geantă pe măsură. Nu contează dacă stai pe nisip, te relaxezi la piscină, sau petreci la un beach club, o geantă bine aleasă face țoată diferența! Ne-am inspirat de la marile case de modă și ți-am pregătit o selecție de genți de plajă care nu numai că îți vor duce look-ul la următorul nivel, dar iți vor și păstra portofelul intact. Iată 10 modele de genți trendy pentru orice stil, care îți vor ține loțiunea de protecție, ochelarii de soare, cartea și prosopul în siguranță.

Vezi pozele în galeria foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter