7 greșeli pe care le faci la shopping

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Miercuri, 07 septembrie 2016, 17:35
Dacă ești genul de persoană care devine irațională printre rafturile cu haine, accesorii sau cosmetice din magazine, în mod sigur faci câteva greșeli atunci când mergi la cumpărături.

Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care le facem atunci când mergem la shopping.

Faci cumpărături la sfârșit de program

E destul de nepoliticos să forțezi angajații magazinelor să țină magazinul deschis pentru tine și nici nu e eficient să faci cumpărături pe fugă.

Cumperi haine pe mărimea la care vrei să ajungi

Da, poate unele persoane văd o motivație să slăbească pentru a încăpea în pantalonii mărimea 36 când ele au mărimea 42. Dar, să fim serioși, e ca și cum ai arunca banii pe fereastră. Fii realistă!

Nu citești politica de returnare

Fiecare magazin are o politică de returnare. Majoritatea îți permit să schimbi sau să returnezi un produs în 10 – 20 de zile calendaristice de la cumpărare. Dar, există și produse care nu se returnează ( lenjeria intimă sau produsele cosmetice).

Nu probezi hainele înainte să le cumperi

Fiecare magazin folosește alte numere, așa că un 40 dintr-un magazin s-ar putea să fie un 38 în altul. În plus, anumite articole de îmbrăcăminte vin altfel pe tine decât pe manechinul de plastic din mijlocul magazinului.

Cumperi pentru că e la reducere

Da, perioada de reduceri este fantastică, dar ai grijă să nu ajungă să cumperi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie sau nu ți se potrivesc ca stil.

Cumperi doar de dragul de a cumpăra

Ok, nu ai găsit ceva ce ți-a plăcut. Asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri și să cumperi ceva ce nu ți-a plăcut 100%.

Vii îmbrăcată la shopping în haine nepotrivite

Înainte să mergi la cumpărături trebuie să te gândești bine cum te vei îmbrăca acolo. Alege haine pe care le poți dezbrăca și îmbrăca ușor. Vei economisi timp în cabina de probă.

Sursa foto 123rf

Citește și Shopping – Se poartă albastrul

Citește și Shopping – Orange is the new black

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter