Hainele de sport te pot motiva să faci mai multă mișcare

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 iulie 2019, 17:27
Dacă ești una dintre persoanele care are nevoie de orice extra sursă de motivație, s-ar putea ca hainele pe care le porți la sală să fie soluția perfectă pentru tine.

Stiu foarte bine cât de placut este să dormi până mai târziu dimineața, sau cât de obosită ești după o zi la birou peste care se adaugă căldura tipică verii. Totuși, majoritatea dintre noi vrem să ne simțim și să arătam foarte bine. Mai ales vara! Și ghici ce? Dacă nu ești una dintre femeile care arată perfect indiferent de ce decizii alimentare sau fizice ia, s-ar putea să trebuiască să faci anumite eforturi.

Ce te poate motiva să faci acele eforturi, mai ales dacă ești pasionată de modă? Alegerea unor piese de îmbrăcăminte sport care arată bine, te avantajează și sunt foarte comfortabile.

Atunci când ne simțim bine în pielea noastră suntem mult mai receptive la lucrurile care ne vor face să ne simțim și mai bine, că de exemplu mișcarea. Sunt de acord, poate nu te simți atât de bine în timp ce faci exercițiile, dar energia de după merită tot efortul! Nu este nevoie să cheltuiești sute de lei pe haine de sport scumpe, pentru că există o mulțime de variante la prețuri mai mult decât decente.

Dacă alegi să faci mișcare la sală și vrei să te tii departe de efectele negative ale aerului condiționat optează pentru colanți lungi și eventual un top larg cu mâneci. Dacă vrei să faci mișcare în aer liber cu gașca de prietene, poți încerca o pereche de pantaloni scurți și o bustieră care iți oferă extra susținere.

Vezi galeria foto pentru idei și nu iți fie frică să optezi pentru imprimeuri și culori mai aprinse. Vara este sezonul perfect pentru asta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter