Cele mai inspirate ţinute de la Elle Style Awards

De Sandra Sarbu, pe

Seara trecută a avut loc unul dintre cele mai fashion evenimente ale anului – Elle Style Awards. Celebrităţile au fost premiate pentru bunul gust vestimentar pe care l-au arătat în ultimul an. Iată care au fost cele mai inspirate ţinute de seara trecută, la Palatul Parlamentului:
Rochii lungi, haine de blană, fustiţe combinate cu bluze originale, rochii scurte, salopete şi costume cu pantaloni – fiecare vedetă invitată la Elle Style Awards a reuşit să îşi amprenteze personalitatea pe hainele îmbrăcate, iar multe dintre ele au reuşit să iasă în evidenţă datorită ţinutelor inspirate.
Andreea Raicu a avut o ţinută minimalistă şi astfel a dovedit că într-adevăr „less is more” (mai puţin e mai mult, n.r.). Vedeta a îmbrăcat o rochie scurtă, albă cu o inserţie neagră în partea dreaptă. În picioare a purtat o pereche de sandale nude, cu bretele delicate, iar ca accesorii a avut un clutch negru şi o pereche de cercei-candelabru negri superbi.
Cele mai inspirate ţinute de la Elle Style Awards
Malvina Cservenschi a fost de asemenea inspirată când şi-a ales ţinuta: a purtat o „princess dress” cu fusta neagră, de tafta, iar în partea de sus un corset alb cu model delicat din dantelă. Accesoriul care a scos-o din anonimat a fost clutchul albastru, o alegere de senzaţie pentru petrecere.
Cele mai inspirate ţinute de la Elle Style Awards
Carmen Negoiţă adesea promovează hainele de piele, iar de această dată a îmbrăcat o fustă creion de piele, asortată cu o bluză nude cu dantelă neagră. În picioare a avut o pereche de botine negre cu toc înalt, iar clutchul ales a fost unul auriu.
Cele mai inspirate ţinute de la Elle Style Awards
Şi Diana Şucu s-a numărat printre personalităţile care au ales o ţinută simplă, dar de efect. Ea a îmbrăcat o salopetă roşie, cu mânecă lungă, pe care a accesorizat-o cu un lanţ lung cu pietricele şi un clutch, la fel, ornamentat cu pietricele.
Dana Rogoz va fi mămică anul viitor şi deja a început să i se vadă burtica. La evenimentul de seara trecută a îmbrăcat o rochie de catifea bleumarin, simplă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei în formă de frunze. Desigur, zâmbetul larg nu i-a lipsit.
Camelia Şucu a îmbrăcat un costum deux-pieces, cu pantalon negru şi sacou alb, sub care a purtat un sutien negru dantelat, făcând astfel dintr-o ţinută casual una provocatoare.
Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter