Kate Middleton, desemnată cea mai influentă figură regală în modă

De Oana Savin, pe
Kate Middleton, soția prințului William al arii Britanii, a fost desemnată cea mai influentă figură regală din modă. Potrivit unui top realizat de compania eBay, ducesa de Cambridge a influențat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienților acestei platforme.

Cu ținutele pe care le-a purtat în timp ce era însărcinată cu prințul Louis, aceasta a generat cele mai multe căutări online pe platformă, comparativ cu orice alt membru al familiei regale britanice.

Din noiembrie 2017, când ducesa a anunâat că va avea un al treilea copil, căutările privind paltoanele dedicate femeilor însărcinate s-au triplat.

În aprilie, căutările privind ţinutele realizate de designerul Jenny Packham aproape s-au dublat după ce ducesa a apărut într-o rochie roşie pentru a-l prezenta lumii pe prinţul Louis.

Citește și: De ce Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale

Cea de a doua poziție a topului a fost ocupată de Meghan Markle, cunoscută pentru preferinţa sa pentru hainele cu guler bărcuţă.

Influența sa în materie de modă a atins punctul culminant după nunta sa cu prințul Harry, pe 19 mai.

Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie de mireasă marca Givenchi, ceea ce a generat o creștere cu 60 procente a căutărilor pentru acest designer.

De asemenea, rochia Stella McCartney pe care a purtat-o la recepţia de nuntă a dublat căutările pentru acest brand, la fel şi ţinuta Carolina Herrera pe care a ales-o pentru evenimentul Trooping the Colour din luna iunie.

„În timp ce Meghan a fost clar principalul subiect al publicaţiilor de modă de anul acesta, stilul unic al lui Kate influenţează cumpărăturile pe eBay de la nunta sa din 2011”, a declarat Rob Hattrell, vicepreședinte eBay Marea Britanie citat de Evening Standard.

Locul trei a fost ocupat de prințesa Charlotte, care are doar trei ani. Coroana cu flori pe care a purtat-o la nunta ducesei Meghan, unde a fost domnişoară de onoare, a generat o creştere de 60% a căutărilor pentru produse similare.

Citește și: Neil Young și Daryl Hannah s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete

Pe poziția a patra s-a situat prințul George, fiul cel mare al ducesei de Cambridge, în vârstă de cinci ani.

Topul este completat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care este cunoscută pentru alegerile sale vestimentare extrem de colorate.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter