Kate Middleton, elegantă într-o rochie roz, la o cină oficială

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 februarie 2019, 11:20
Kate Middleton a fost întruchiparea eleganței, miercuri seară, când a participat la o cină oficială la Londra, într-o rochie superbă, cu care a atras toate privirile.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roz, marca Gucci, la întâlnirea cu femei lideri, la evenimentul anual 100 Femei în Finanțe, ce s-a desfășurat la Muzeul Victoria&Albert din capitala britanică.

Rochia delicată a fost asortată cu o pereche de pantofi semnați Oscar de la Renta în valoare de 568 lire sterline și de o pereche superbă de cercei creați de Kiki McDonough, pe care ducesa i-a mai purtat la nunta surorii ei, Pippa Middleton, notează Daily Mail.

În urma cinei elegante, Catherine a ținut un discurs în care a susținut că viziunea evenimentului și a inițativei Femei în Finanțe a fost „inspirantă”.

După eveniment, Kate, care a venit la cină fără soțul ei, Prințul William, a fost observată plecând cu un buchet de flori și a salutat mulțimea și presa adunată în fața muzeului.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate Middleton în superba rochie Gucci.

În weekend, Kate Middleton și Prințul William au participat la gala premiilor BAFTA, unde au surprins prin ținutele lor. Evenimentul a avut loc la Royal Albert Hall din Londra.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter