Look-ul săptămânii: Votează rochia preferată şi câştigă o cremă de faţă de lux!

De Diana Sorescu, pe

Săptămâna aceasta reluăm rubrica voastră favorită! Look-ul săptămânii îţi propune patru ţinute speciale, purtate de 4 vedete, iar voi trebuie să votaţi, să vă alegeţi rochia preferată, iar apoi, prin tragere la sorţi, să fiţi la un pas de câştigarea unui premiu special: de data aceasta, o cremă de faţă de lux!

Look-ul săptămânii

Bianca Drăguşanu a fost o apariţie superbă la premiile TV Mania. Roşcata a strălucit într-o rochie lungă, verde mentă, pudrată integral cu paiete. Croiul tip sirenă i-a pus în evidenţă silueta incredibilă.
Geanina Ilieş a fost impecabilă la un eveniment monden ce a avut loc săptămâna aceasta. Diva a ales o rochie roşu vibrant, petrecută, pe care a condimenta-o cu pantofi negri şi clutch asemenea, cu detalii aurii. Coafura cu bucle lejere a completat perfect look-ul de divă!
Look-ul săptămânii: Votează rochia preferată şi câştigă o cremă de faţă de lux!
Alina Sorescu a mizat pe o rochie elegantă, neagră, cu suprapuneri şi flori din tul. Centura metalică şi rujul roşu intens au fost touch-ul final inspirat.
Raluca Lăzăruţ a ales pentru premiile TV Mania o rochie maxi diafană, nude pudrat, cu detalii de cristale şi centură neagră. Clutch-ul inimioară a fost senzaţional!
Look-ul săptămânii: Votează rochia preferată şi câştigă o cremă de faţă de lux!
Aşadar, care este rochia ta preferată?

Comentează şi poţi câştiga o cremă de faţă de lux!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter