Mihaela Drafta: „Când oamenii se îndrăgostesc simt fluturi în stomac. Dar fluturii…”

De Mihaela Drafta, pe

… Dar fluturii ce simt când se îndrăgostesc? Astăzi am găsit nişte poze geniale cu fluturi şi brusc mi-am amintit de un slogan facebookist… când fluturii se îndrăgostesc, oare simt oameni în stomac?

.. Şi încă n-am reuşit să aflu un răspuns pertinent, eu mă întreb dacă bieţii fluturii au timp să se îndrăgostească pentru că rata lor de supravieţuire e destul de incertă… înclin să cred că DA, fiindcă e suficient să înceapă să zboare, într-un mod delicat şi undeva  sigur  îl/o va observa cineva …  de aici poate începe o poveste frumoasă…. aceea în care fluturii ne dau nouă oamenilor culoarea aripilor lor şi ne devin muze.
Muze pentru ce vrem noi… pentru fluturii nostri nenăscuţi, pentru aripile noastre necrescute, pentru visele şi ploile necăzute… poate pentru bluza ta cea nouă sau poate pentru poza lui cea veche.

Mihaela Drafta: "Când oamenii se îndrăgostesc simt fluturi în stomac. Dar fluturii..."

Mihaela Drafta: "Când oamenii se îndrăgostesc simt fluturi în stomac. Dar fluturii..."

Când se va întâmpla să te îndrăgosteşti, vei vedea că fluturii te schimbă, te fac mai bună, mai dispusă să simţi că poţi trăi pentru cineva şi vei ajunge să schimbi muzica sumbră cu care îţi colorai viaţa, cu sunete de roz şi bleau la care numai visai… fără să ai cod de acces pentru vise nesfârşite. Oamenii fericiţi sunt oameni predispuşi la o visare captivă, traiesc în coconul viselor şi clădesc speranţe. Coco Chanel spunea:  

Moda este în acelaşi timp fluture şi omidă. Fii o omidă supusă în lumina zilei şi un fluture bezmetic în întuneric. Nimic nu poate fi mai monoton decât un miriapod şi nimic mai adorabil decât un fluture.

Există rochii care se târăsc şi rochii care flutură. Fluturele nu va zbura la cumpărături, aşa cum nici miriapodul nu se va târî alene la bal.
…….Într-un fel sau altul trebuie să recunoaştem că omida este un fluture mult mai evoluat:) Azi mi-aş dorii să am o omidă în stomac, pentru că e toamnă, pentru că vreau să fiu mai înţeleaptă… pentru că vreau stări şi inspiraţii evoluate. Fluturii mei sunt îngeri şi demoni, înaltă şi şocheaza, au aripi transparente prin care poţi zări toată culoarea ce le lipseşte.

Logic, fluturii sunt un motiv estival, în fashion ar trebui să aibă aceeaşi viaţa sezonieră predestinată… dar se pare că dincolo de noapte e… Dita Von Teese… şi acele minunate felicitări de Crăciun, fotograful Scott Nathan a adus crăciunul fluturilor.

… Dita şi Scott … fac dorinţa să devină realitate…

Mihaela Drafta: "Când oamenii se îndrăgostesc simt fluturi în stomac. Dar fluturii..."

Fotografie de Scott Nathan cu Dita Von Teese, în Milk Studios / LA Pentru felicitare de Crăciun 2011
Una dintre pozele mele preferate…. nimic nu este imposibil…. totul devine posibil… doar dans… şi viaţa trăita dansând.

.Photo by Ricardo Dias, with Mauro Lopes

Mihaela Drafta: "Când oamenii se îndrăgostesc simt fluturi în stomac. Dar fluturii..."

Madonna’s butterfly by Steven Klein, 2004 Re-Invention

Colecţia resort Bottega Veneta a creat o idee a senzualităţii noi într-o abordare extrem de revoluţionară şi originală, de lux, discretă şi elegantă datorită hainelor şi a accesoriilor: sandale cu bretele cu aplicaţii în formă de fluturi pe toc, jerseuri uşoare şi comode, materiale cu imprimeuri complementare şi un fel de trening elegant.

Mihaela Drafta: "Când oamenii se îndrăgostesc simt fluturi în stomac. Dar fluturii..."

Fashion designerul Misha Nonoo din New York, care se consideră o adevărată lecţie de stil, şi-a găsit jumătatea estetică în colegul Briton Alexander Gilkes (cofondatorul Paddle 8, un magazin online de arta). “Amândoi avem un simţ aparte pentru a organiza dezordinea”, declara fashion designerul.
Cuplul, care se va căsători în Veneţia in mai, şi-a petrecut ore întregi pentru a găsi târguri de antichităţi în întreaga lume, în căutarea unor piese de mobilier interesante, care să evidenţieze piesele contemporane din apartamentul lor din Manhattan….. printre altele se mândreşte şi cu vitrina cu fluturi cumpărată din Paris.

Începând de astăzi oricine poate să-şi creeze universul său de fluturi şi, foarte important, el/ea va fi ajutat/ă chiar de Mihaela Drafta. Cum? De ce? Când? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul într-un proiect de amploare pe care designerul l-a pregătit special pentru oamenii care respiră modă, trăiesc prin modă, îşi doresc modă… Ceilalţi sunt invitaţi să urmărească, să viseze şi să descopere… modă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter