Must-have – tricourile cu mesaje

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 15:34
Vrei sa transmiti un mesaj lumii? Poarta-l! Iata cum poti integra in tinutele tale tricourile cu mesaje.

Tricourile sunt una dintre cele mai versatile piese din garderoba unei femei. Indiferent de anotimp, tricourile sunt prezente in mixurile noastre. Fie ca le dai un rol central ori le porti pe dedesub, acestea isi servesc scopul cu brio. Iti propunem cateva modalitati de-a purta aceasta piesa timeless concentrandu-ne de data aceasta pe tricourile cu mesaje, care iti pot aduce un zambet pe buze, te pot motiva sau iti pot aduce un confort emotional atunci cand ai nevoie de el. Iata patru modele de tricouri si cateva idei de styling numai bune de pus in aplicare.

Mood

Poarta-ti starea pe tricou. Nu te lua foarte in serios si opteaza pentru mesaje amuzante care vorbesc despre tine cu umor. Poarta acest tricou in tinute casual, cu jeansi, ori cu pantaloni din piele lacuita pentru un look stylish de seara.

tricou cu mesaj

Shop now: departmentstore.ro, 215 lei

Sport

Mixeaza-l cu piese glam pentru un look fresh. Spre exemplu, poarta-l cu o fusta mini din piele lacuita si cu botine ori pantofi cu toc. Pentru a plusa, poti integra in tinuta si o basca din lana ori o bereta si un sacou supradimensionat.

tricou cu mesaj

Shop now: departmentstore.ro, 129,9 lei

Feminism

De anul trecut, de cand Maria Grazia Chiuri a propus tricoul cu mesajul „We should all be feminists“, tricourile cu mesaje feministe au devenit foarte populare. Poarta-l cu orice, pentru ca mai presus de o piesa vestimentara, e un statement.

tricou cu mesaj

Shop now: departmentstore.ro, 69,9 lei

Funny

E sanatos sa apelezi la autoironie uneori, iar acest tricou e o „scuza“ buna daca punctualitatea nu e unul dintre aspectele cu care te mandresti mereu. Poarta acest tricou in outfiturile tale de zi ori la sala, pentru un plus de buna dispozitie, dar si de confort, pentru ca e din bumbac organic.

tricou cu mesaj

Shop now: departmentstore.ro, 95 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter