Oscar 2012: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu

De Diana Sorescu, pe

Cu toţii am aşteptat cu sufletul la gură să admirăm parada modei de la Oscar 2012. Iată cele mai frumoase rochii pe care le-au purtat divele. Ţie care ţi se pare cea mai spectaculosă apariţie?

Oscar 2012

Angelina Jolie a mizat, din nou, pe o creaţie Atelier Versace. Rochia maxi din catifea neagră este somptuoasă, demnă de o divă de calibru. Nu putem să nu apreciem tăietura sexy de pe picior şi buzele răsfăţate cu ruj roşu pasional!
Emma Stone a fost ultra-feminină în Giambattista Valli. Rochia fluidă, decorată cu fundă supradimensionată la gât, a avantajat-o pe actriţă.
Oscar 2012: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
Un nou motiv de bucurie pentru noi: Maria Menounos a ales pentru seara de gală o superbă rochie Maria Lucia Hohan! Creaţia spumoasă verde mentolat, cu detalii fine pe umeri, a primit note de 10 din partea criticilor de modă.
Michelle Williams a fost adorabilă în rochia corai de la Louis Vuitton. Actriţa şi-a pus amprenta pe creaţie aplicând în talie o broşă fundiţă cu diamante. Ne place şi clutc-ul roz!
Oscar 2012: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
Stacy Keible a pariat pe Marchesa la Oscar şi dat lovitura! Rochia statuară aurie, decorată cu trandafir drapat, i-a conferit un aer ultra-glamour cu care s-a evidenţiat pe covorul roşu.
Milla Jovovich a purtat o operă de artă marca Elie Saab, o rochie pe un umăr stropită cu paiete sidefate, pe care a mixat-o cu bijuterii de lux, ruj roşu vibrant şi o coafură pe măsură.
Oscar 2012: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
Penelope Cruz a adus un aer romantic pe covorul roşu de la Oscar într-o frumoasă rochie Armani Prive. Creaţia albastru prăfuit a fost combinată cu bijuterii scumpe şi o coafură a la anii 1950.
Cameron Diaz a ales o rochie nude Gucci, stropită cu paiete luxoase şi volane ce cad în cascadă. Creaţia este foarte frumoasă însă coafura nu se potriveşte deloc cu ţinuta.
Oscar 2012: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
Zuhair Murad a semnat creaţia sexy pe care Jennifer Lopez a purtat-o la Oscar. Rochia stil sirenă, cu dungi sexy şi decolteu în V foarte adânc, i-a complimentat deja faimoasele forme.
Cine poate să poarte o creaţie minimalistă Tom Ford la Oscar şi să transforme ţinuta într-un hit? Gwyneth Paltrow! Rochia albă cu tăieturi perfecte, plus capa impunătoare, s-au combinat perfect cu bijuteriilemasive bătute cu diamante.
Oscar 2012: cele mai frumoase rochii de pe covorul roşu
Care rochie e preferata ta? Ai mai văzut vreo creaţie ce ţi-a atras atenţia?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter