Oscar 2019. Cele mai spectaculoase bijuterii purtate de celebrități. Lady Gaga a bătut recordurile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 februarie 2019, 12:58
Aseară, la Los Angeles, au fost desemnați câștigătorii ediției cu numărul 91 a Galei Premiilor Oscar. Celebritățile de la Hollywood și-au expus ținutele spectaculoase pe covorul roșu, iar bijuteriile purtate de acestea au atras atenția tuturor.

Lady Gaga, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal” pentru rolul din „A Star is Born”, a fost una dintre aparițiile de senzație ale serii. Deloc extravagantă, așa cum ne obișnuise, Lady Gaga a purtat o rochie neagră, simplă și asimetrică, creație Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu mănuși negre din piele și un set spectaculos de bijuterii. Artista purtat un colier legendar care a reușit să hipnotizeze toate privirile grație diamantului încorporat, denumit Diamantul Galben Tiffany, și considerat unul dintre cele mai mari diamante descoperite vreodată.

Oscar 2019. Cele mai spectaculoase bijuterii purtate de celebrități. Lady Gaga a bătut recordurile

Bijuteria, descoperită în urmă cu aproximativ 141 de ani, are nu mai puțin de 128,54 de carate și valorează în jur de 30 de milioane de dolari, relatează People. Se pare că Lady Gaga, care a câștigat  trofeul Oscar pentru „Cel mai bun cântec”, a avut onoarea de a purta acest colier pentru prima oară, după ce Audrey Hepburn l-a avut la gât într-o ședință foto de promovare a filmului „Breakfast at Tiffany’s”. Vezi mai multe imagini cu bijuteriile purtate de celebrități la Premiile Oscar 2019 în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter