Pantofi de Black Friday 2018

De Unica.ro, pe
Black Friday 2018 e ocazia perfectă pentru a-ți completa garderoba de iarnă. Iar dacă ești în căutare de încălțăminte - fie că e vorba de cizme, bocanci sau ceva mai elegant, pentru petrecerile de sezon - azi e momentul să dai o tură prin magazine. Și pentru că știm că te confrunți cu lipsa timpului, la fel ca fiecare dintre noi, ți-am pregătit o mică listă de magazine online, unde să-ți faci cumpărăturile. Uite de unde poți să-ți iei azi, la reduceri, pantofi de Black Friday 2018.

Pantofi de Black Friday 2018. Profită acum de reducerile avantajoase!

Dacă vrei niște pantofi de Black Friday 2018, Zara are reduceri de până la 50% astăzi, atât în magazine, cât și online. Nouă ne-au plăcut foarte multe modele, cum ar fi, de exemplu, această pereche de botine din piele cu talpă ortopedică, care azi beneficiază de o reducere considerabilă – costă 199,90 lei, preț redus de la 399,90 lei.

pantofi de Black Friday 2018 - botine Zara

Și la H&M sunt reduceri azi, prețul fiind cu 20% mai mic decât cel afișat, cu ajutorul unui cod de reducere. În plus, de Black Friday 2018, livrarea este gratuită. Dacă am face azi o investiție pentru iarna care urmează, cu siguranță că ne-am cumpăra o pereche de ghete călduroase, cum ar fi acestea din piele întoarsă, al căror preț întreg este 229 lei.

pantofi de Black Friday 2018 - ghete H&M

Retailer-ul Office Shoes a renunțat la tradiționalul Black Friday și are un Black Week-end. Reducerile sunt de până la 70%, pentru toate brandurile, iar oferta e foarte variată. Ne-au atras atenția cizmele Louis, de la Vagabond, care costă 479 lei, reduse de la 599 lei.

pantofi de Black Friday 2018 - cizme Office Shoes

Acestea sunt doar câteva exemple de magazine unde poți găsi pantofi de Black Friday 2018 la preț redus. Însă lista este mult mai lungă. Găsești reduceri și în magazinele online Reserved, Answear, epantofi.ro sau elefant.ro. Hotărăște-te de ce ai nevoie și spor la shopping!

Vezi și – Seturi de cosmetice de Black Friday 2018 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter