Cu ce pantofi să porţi fustele şi rochiile lungi

De Consuela Stratulat, pe

Rochiile şi fustele lungi sunt extrem de feminine şi îţi vor da o notă romantică de câte ori le vei purta. Pentru că sunt extrem de versatile, ar trebui să nu îţi lipsească din garderobă. Alegerea pantofilor potriviţi poate fi, însă, o adevărată provocare. Află de ce trebuie să ţii cont când alegi încălţămintea pentru fuste şi rochii lungi.
Sandalele fără toc sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru rochiile şi fustele lungi. Combinaţia îţi va da un aer chic şi boem şi te vei simţi foarte confortabil. Dacă fusta sau rochia nu este foarte încărcată, sandalele pot abea barete interesante, metalice, cu imprimeuri sau chiar cu sclipici. Dacă, însă, porţi o rochie sau o fustă cu imprimeuri sau cu alte detalii, optează pentru sandale mai simple.
Cu ce pantofi să porţi fustele şi rochiile lungi

Platformele, potrivite pentru fuste lungi

Dacă eşti mică de înălţime, vei prefera să porţi platforme cu rochia sau fusta lungă. Pe lângă faptul că aceşti pantofi sunt extrem de stylish, îţi vor da câţiva centimetri de care ai nevoie. Platformele sunt mult mai confortabile decât pantofii, aşa că sunt o alegere mai bună mai ales dacă ai de gând să le porţi toată ziua.
Cu ce pantofi să porţi fustele şi rochiile lungi

Alege tocuri pentru un look elegant

Dacă vrei să dai eleganţă rochiei sau fustei lungi, atunci tocurile sunt cea mai bună opţiune. Sunt puţine modele de pantofi cu toc care nu se vor potrivi, aşa că ai de unde alege. Pentru că nut e vei simţi foarte comod, asigură-te că ai o pereche de pantofi de schimb, când îţi vor obosi picioarele.
Cu ce pantofi să porţi fustele şi rochiile lungi

Poartă fustele lungi cu botine

Botinele sunt cea mai bună alegere când vine vorba de pantofii potriviţi pentru rochiile sau fustele lungi, mai ales toamna şi iarna. Poate ţi se pare o combinaţie ciudată, dar fii sigură ca fusta lungă va arăta grozav când o vei purta cu o pereche de botine “biker”. Este o combinaţie stylish, care îţi va permite să porţi fustele lungi şi când este frig afară.
Cu ce pantofi să porţi fustele şi rochiile lungi
Vezi în galeria foto cu ce pantofi poartă vedetele fustele lungi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter