Cum porţi carourile toamna aceasta. 8 idei trendy!

De Diana Sorescu, pe

Carourile sunt atemporale şi infailibile, aşa că nu ezita să le porţi în sezonul rece! Iată 8 combinaţii de succes, simplu de reprodus, cu piese versatile, evident în carouri. Încearcă!

Carouri

 
Bun…pentru un look hot de toamnă ne inspirăm de la Kate Bosworth şi combinăm aşa: cămaşă rochie, roşie, în carouri, un pulover maxi camel din tricot, colanţi negri şi bocanci. Condimentăm totul cu un lanţ auriu vintage şi o pereche de ochelari de soare aviator. Rezultatul? Casual chic!
 
Taylor Swift e adorabilă într-o ţinută lejeră, perfectă pentru plimbări sau shopping. Cântăreaţa a mixat o cămaşă mov în carouri cu o pereche de jeanşi skinny bleumarin, cizme de călărie negre, o gentuţă poştaş cărămizie şi o căciulă tricotată albastru lavandă.
 
Dintre toate, capa în carouri este piesa vestimentară cheie a sezonului. O poţi purta precum Audrina cu jeanşi creion şi botine decupate! Foarte stilat!
 
Ashley Simpson e pasionată de modă, şi asta se vede cu ochiul liber. Vedeta are o superbă jacheta maro, în carouri, cu guler de blăniţă, pe care o poartă cu blugi scurţi, dresuri mate, botine şi un tricou imprimat.
 
Cum porţi carourile toamna aceasta. 8 idei trendy!
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter