Poze: Accesorii superbe pe covorul roşu de la Veneţia

De Unica.ro, pe

Chiar dacă au fost prezente foarte puţine vedete de renume mondial, covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia a fost plin de ţinute superbe cu accesorii foarte interesante. Iată câteva dintre ele.
Dintre vedetele foarte cunoscute de la Hollywood, Sandra Bullock a fost singura care şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la Veneţia, împreună cu partenerul ei din „Gravity”, George Clooney. Dar chiar şi în lipsa celor mai strălucitoare dive de peste ocean, Festivalul de Film de la Veneţia este, ca orice eveniment de acest gen, o superbă paradă de modă.
Vedetele prezente se întrec şi anul acesta în ţinute spectaculoase, accesorizate pe măsură.
Frumoasa Natalia Borges (foto sus) a purtat o pereche de sandale superbe, foarte sexy cu multe curele roşii şi negre, la o rochie cu bust din piele şi poate cu imprimeu.
Sarah Gadon a avut o ţinută clasică şi feminină, la care a purtat un accesoriu preţios, un ceas-bijuterie cu formă de floare şi multe pietricele strălucitoare.
sarah gadon ceas
Eva Riccobono a mizat şi ea pe un accesoriu ieşit din comun, o pereche de pantofi cu tocuri „altfel”.
eva riccobono pantofi
Ca de obicei, nu se putea să lipsească extravaganţele. Actriţa Marina Ripa Di Meana a apărut pe covorul roşu cu un accesoriu pe care l-ar invidia până şi Lady Gaga. În loc de pălărie, Marina a purtat o… cuşcă.
Marina Ripa Di Meana colivie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter