Poze: Ce au purtat vedetele la premiile „Vogue”

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 12:59

Aseară a avut loc la Hollywood gala premiilor Vogue, unde au fost prezente cele mai stilate şi mai frumoase vedete internaţionale. Iată cum s-au îmbrăcat Miranda Kerr, Emma Stone şi alte dive.

Dakota Fanning şi Miranda Kerr

Ambele vedete au purtat rochii delicate în culori feminine. Dakota a optat pentru o rochie din dantelă roz cu peplum şi accesorii negre. Miranda a fost superbă ca de obicei în culori asemănătoare, însă a ales o rochie ceva mai lungă.
Poze: Rochii frumoase la o petrecere plină de vedete
Dakota Fanning şi Miranda Kerr

Emma Stome şi Channel Iman

Pe Chanel Iman am fi vrut să o vedem într-o culoare mai veselă, care s-ar fi potrivit de minune cu pielea ei creolă. Dar oricum, rochia maxi cu decolteu adânc îi vine foarte bine, iar zâmbetul ei te face să uiţi orice defect al ţinutei. Emma Stone a fost ceva mai stilată într-o fustă creion de un verde strălucitor şi un top bleumarin cu peplum. O combinaţie de culori foarte interesantă.
Emma Stome şi Channel Iman

Christina Ricci şi Ashley Greene

Christina Ricci a făcut o alegere foarte interesantă. Rochia cu decupaj mare pe abdomen e foarte sexy şi combină frumos culorile vedetă ale toamnei, oliv şi burgundy. În schimb, Ashley Greene nu a ales cea mai fericită ţinută. Pantalonii negri, simpli, ar fi pus frumos în valoare un top colorat. Bluza din dantelă transparentă şi cu mâneci evazate are un aspect cam demodat.
Christina Ricci şi Ashley Greene

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter