Cum să porţi rochiile-pulover în această toamnă

De Geo Berciu, pe

O dată cu scăderea gradelor din termometre, garderoba noastră suferă schimbări semnificative. Totuşi, pentru a renunţa dintr-o dată la aspectul estival dat de ţinute, putem încerca o variantă mai autumnală cu rochiile-pulover.

Taylor Swift, celebritatea cel mai bine îmbrăcată a anului în topul revistei People, şi-a descris propriul stil vestimentar ca fiind „feminin și mereu schimbător”. Tindem să-i dăm dreptate dacă luăm în calcul outfitul ei în care piesa centrală este rochia-pulover în dungi. Aerul franţuzesc al ţinutei este dat de şosetele adorabile până la genunchi, combinate cu o pereche de golf, iar şicul a fost asigurat de poşeta vintage roşie, purtată strengăreşte pe umăr.
Cum să porţi rochiile-pulover în această toamnă
Şi Selenei Gomez i-a reuşit un look relaxat, dar simpatic, cu câteva elemente simple: un pulover oversize cu motive etnice, o pereche de botine şi ciorapi purtaţi peste genunchi. Geanta nude şi ochelarii în formă de inimioare au completat o ţinută tinerească, deloc sofisticată.
Cum să porţi rochiile-pulover în această toamnă
Atunci când soarele nu-şi arată dinţii, poţi încerca şi combinaţia propusă de actriţa Jordana Brewster, una elegantă, dar şi casual în acelaşi timp. Rochia-pulover în dungi a fost alăturată unei perechi de sandale şi unei genţi din aceeaşi paletă coloristică. De efect, nu?
Cum să porţi rochiile-pulover în această toamnă
Nicole Richie a ales această piesă vestimentară pentru o sesiune de autografe, iar admiratorii i-au apreciat ţinuta destinsă. Rochia-pulover kaki, cu aspect military accentuat de umerii evidenţiaţi, s-au potrvit de mminnune cu colanţii negri şi cu botinele cu toc înalt.
Cum să porţi rochiile-pulover în această toamnă
Pippa Middleton a intrat în atenţia publicului o dată cu nunta surorii ei cu Prinţul William şi a ştiut să menţină aprins interesul mai ales prin outfiturile alese. De o eleganţă aparte este asocierea dintre rochia-pulover culoarea ciocolatei cu lapte cu cizmele şi cureaua subţire din piele întoarsă maro. În aceeaţi linie cromatică se înscrie şi poşeta portocalie, efectul vizual obţinut fiind unul deosebit.
Cum să porţi rochiile-pulover în această toamnă
(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter