Rochiile pe care să le porți vara asta în drum spre plajă

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 16:34

În miezul verii, nimic nu poate fi mai satisfăcător decât o escapadă la mare. Aerul sărat, căldura soarelui și răcoarea bine-venită a brizei sunt tot ce ți-ai putea dori când vrei să scapi de monotonia rutinei.

În drum spre plajă, inevitabil te întrebi ce ținută să alegi. La urma urmei, nu orice pereche de pantaloni se potrivește la costumul de baie one piece pe care vrei să îl scoți în lume. Iar în cazul în care ai un costum din două piese și trebuie să găsești și o bluză, lucrurile se complică și mai mult. Dacă vrei să te lipsești de orice grijă și să nu pierzi timp alegând ținuta ideală pe care să o porți până la plajă, am pregătit o listă cu rochii care să te scoată din orice încurcătură.

Rochiile de mai jos vin minunat peste costumul de baie, indiferent de stilul acestuia. Fie că preferi imprimeurile florale sau cele clasice, fie că ești mai degrabă fana pieselor într-o singură culoare sau le preferi pe cele multicolore, fie că vrei să îți arăți picioarele sau vrei să le protejezi de razele soarelui, există o rochie pentru fiecare nevoie a ta.

Dacă ești adepta eleganței clasice, nu trebuie să renunți la ea doar pentru că mergi la plajă. Această rochie aduce aminte de motive marinărești cu dungile ei bleumarin pe materialul alb, fiind ton în ton cu marea. Se încheie în față cu nasturi, astfel încât ai libertatea de a ajusta cât de mult sau cât de puțin vrei să te expui. Mai mult, o poți scoate și pune la loc foarte ușor.

Rochiile pe care să le porți vara asta în drum spre plajă

Rochie midi cu pliuri, Next, 115 lei

Dacă îți plac piesele cu un ușor aer retro, rochia aceasta este ideală pentru tine. Imprimeul roșu cu pătrățele albe aduce aminte de picnicurile din miez de vară. Dacă ai un costum de baie din două piese, cu sutien fără bretele, este cea mai bună alegere. Te va transforma într-o pată de culoare minunată pe fundalul pastelat al plajei.

Rochiile pe care să le porți vara asta în drum spre plajă

Rochie brodată, H&M, 299,99 lei

Rochiile brodate au fost parcă făcute să fie purtate la plajă. Prin modelul broderiei, briza te va gâdila timid, dar nu te vei simți descoperită. Galbenul deschis al acestei rochii te va face să te simți de parcă ai rupt o bucățică din soare și te-ai scufundat în ea.

Rochiile pe care să le porți vara asta în drum spre plajă

Rochie cu imprimeu floral, Zara, 199,90 lei

Dacă preferi o siluetă mai evazată, rochia aceasta îți va îndeplini dorința. Este vaporoasă și evazată, iar culorile ei amintesc de valurile care se sparg de mal în vârtejuri alb-albastre de apă și spumă. Fiind ceva mai lărguță, o poți scoate ușor de pe tine, fără să te ciufulești sau să te chinui să ieși din ea.

Rochiile pe care să le porți vara asta în drum spre plajă

Rochie scurtă cu margini dantelate, Next, 143 lei

În cazul în care ești mândră de bronzul tău și vrei să etalezi cât mai mult din el până ajungi la șezlong și rămâi în costum de baie, rochia aceasta este numai bună. Este scurtă, cu umerii goi și are modele dantelate, astfel încât îți va da un aer boem, lipsit de griji.

Dacă ai nevoie de idei de sandale pe care să le asortezi la aceste rochii, poți intra aici să descoperi ce se mai poartă vara asta.

Citește și: Cum să te îmbraci vara. Cele mai răcoroase materiale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter