Rochii la moda in sezonul toamna-iarna 2017-2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 13:03
Iata care sunt cele mai cool rochii spre care trebuie sa-ti indrepti atentia in acest sezon!

Atunci cand urmeaza sa participi la un eveniment glam, prima piesa la care te gandesti de cele mai multe ori este rochia. Iarna aceasta, fie ca optezi pentru o rochie mini, midi ori lunga, trebuie sa stii ce materiale si ce modele au propus designerii pe podiumurile sezonului. Rochii din catifea, din dantela sau cu printuri florale, fara umeri sau cu guler in V – acestea sunt cele mai hot rochii pe care trebuie sa le ai in garderoba. Bineinteles, nu ne referim doar la sectiunea destinata rochiilor de seara, poti purta rochii cu print floral, fluide, in tinute casual sic, spre exemplu. Alege-ti preferata dintre variantele de mai jos.

Fara umeri

Alege rochia fara umeri daca iti doresti o aparitie seducatoare. Daca alegi varianta de mai jos, din piele, port-o cu botine cu varf ascutit. Daca optezi pentru o varianta cu un material ceva mai pretios, cum e catifeaua, spre exemplu, poart-o cu o pereche de pantofi cu bareta subtire pe glezna.

rochie fara umeri

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Catifea

Am vazut-o in diferite modele la Altuzarra sau Christian Dior si ne-am convins ca e o achizitie de neratat. Daca nu te-ai incumetat sezonul trecut, in acest sezon e un must. Poarta aceasta rochie cu pantofi ori botine din catifea pentru un look desavarsit.

rochie din catifea

Shop now: departmentstore.ro,  274 lei

Dantela

Opteaza pentru o rochie lunga cu insertii din datela a la Valentino ori cum e cea pe care ti-o propunem mai jos. Poart-o cu botine ori cizme din catifea daca iti doresti o aparitie memorabila.

rochie din dantela

Shop now: departmentstore.ro, 792

Print floral

Poarta aceasta rochie cu un pulover supradimensionat si botine sau cizme pentru a obtine un outfit cosy si stylish, asa cum ai vazut in propunerile Balenciaga pentru acest sezon. O alta varianta inspirata, ar fi sa o porti cu o maleta fina pe dedesubt.

rochie cu imprimeu floral

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Guler in V

Elie Saab, Christian Dior, Saint Laurent sunt doar cateva dintre casele care au propus modele de rochii cu guler in V. Poarta aceasta rochie cu pantofi kitten heel ori botine din catifea.

rochie cu guler in V

Shop now: departmentstore.ro, 199,9

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter