Roşu şi roz, combinaţia seducătoare a toamnei

De Diana Sorescu, pe

Până acum câţiva ani era una dintre cele mai grave greşeli în modă, o combinaţie nefericită de culori, taxată aspru de critici. Acum, roşu şi roz sunt pe val! Vezi cum porţi!

Roşu plus roz

 
Două culori tari, puternice, roşu şi roz, au fost puse laolaltă în creaţii vibrante, cu atitudine, iar vedetele s-au arătat încântate de această asociere inedită, altădată blamată şi aspru criticată.
 
Victoria Justice a purtat zilele trecute o rochie color blocking cu decupaje sexy, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi negri, culoare ce se regăseşte şi în zona decolteului!
 
Emma Stone a ales aceeaşi combinaţie curajoasă, metamorfozată într-o rochie cu model interesant: top roşu cu mânecă lungă şi fustă cu aplicaţii bufante, de un roz tare. Actriţa a ales să accesorizeze ţinuta cu o pereche de pumps nude şi un clutch mic, bronz metalic.
  Sarah Jessica Parker, fashionista supremă, nu putea să lipsească! Diva a decis să mixeze o pereche de pantaloni evazaţi fuchsia cu o bluză vaporoasă, de un roşu pasional. Pantofii cu vârf ascuţit, albi, au completat o ţinută îndrăzneaţă.
 
Zoe Saldana arată superb în rochia Prabal Gurung. Actriţa poartă o creaţie roşu intens, model edwardian, cu inserţii roz de material.
 
Zoe şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale roz, din satin, şi un ruj roşu închis! Fabulos!
 
Ce zici de combinaţia de roşu cu roz? E stilată sau kitschoasă?
 
Roşu şi roz, combinaţia seducătoare a toamnei
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter