Sf. Valentin: Rochia roşie, ideală pentru o întâlnire romantică

De Erika Chivu, pe

Vrei să-l cucereşti definitiv în seara de Sf. Valentin? Alege o rochie în culoarea pasiunii. Un roşu intens combinat cu o croială potrivită siluetei tale îl va da pe spate şi nu va mai avea ochi pentru nimeni toată seara.
Iată ce fel de rochii roşii poartă vedetele. Care din ele îţi place mai mult?

Rochia roşie sexy

Fie de tip bandaj, fie lejeră şi uşor strălucitoare, rochia sexy te ajută să-ţi pui în valoare atuurile – decolteul, fundul, picioarele, talia. Gândeşte-te care sunt puntele tale forte şi mizează pe ele. Christina Hendricks a ales să-şi evidenţieze decolteul şi talia, pe când Miranda Kerr are un corp superb aşa că a optat pentru o rochie foarte mulată.
christina hendricks miranda kerr

Rochia roşie cuminte

Nu vrei să-l sperii cu un outfit prea sexy? Atunci aleeg o rochie mai cuminte, cu o croială care nu lasă prea multe la vedere. Emma Stone a ales o rochiţă absolut superbă care nu are nici bretele, dar nici un decolteu prea sexy. Lungimea este mai mult decât decentă, iar culoare sare în ochi imediat. Taylor Swift, care adoră hainele roşii, a purtat la un eveniment o rochiţă aparent banală, dar care sare în ochi datorită culorii. Este foarte potrivită dacă tu şi iubitul tău sunteţi la primele întâlniri.
emma stone, taylor swift

Rochia roşie extravagantă

Vrei să-l surprinzi cu o ţinută altfel? Mizează pe o rochie mai extravagantă. Emma Watson poartă o combinaţie neaşteptatată de materiale, în timp ce Nina Dobrev a ales o rochie cu decupaje sexy şi originale.
nina dobrev, emma watson

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter