Sf. Valentin: Rochii romantice şi feminine purtate de vedete

De Erika Chivu, pe

De Sf. Valentin, nu ai cum să daigreş dacă alegi o rochiţă feminină, delicată, cu detalii romantice. Iată ce elemente trebuie să cauţi şi ce fel de astfel de creaţii poartă vedetele tale preferate.
Un look feminin şi delicat cucereşte orice bărbat. Fă-i o surpriză iubitului tău şi poartă de Sf. Valentin o rochie romantică inspirată din stlul vedetelor. Iată care sunt elementele ce transformă o rochie banală într-una de vis.

Culoarea

Optează pentru pasteluri şi culori feminine. Rozul este întotdeaună o alegere feminină atâta timp cât nu exagerezi. Poţi cădea uşor în extrema cealaltă, având un look vulgar. Alege un roz somon sau prăfuit, un nude piersiciu sau o combinaţie de fuchsia şi alb. Ai grijă ca accesoriile să fie într-o altă culoare.
Este foarte frumoasă culoarea purtată de Taylor Swift şi Vanessa Hudgens, nu-i aşa?
vanessa hudgens taylor swift

Imprimeul

Dacă pastelurile nu sunt pe gustul tău şi preferi culorile mai tari, atunci ai grijă să alegi un imprimeu feminin, de exemplu unul floral sau cu buline. Rochia neagră cu buline roşii purtată de Christina Applegate este foarte drăguţă!
emma stone

Volanele

Volanele sunt detalii foarte feminine, dar nu se potrivesc decât siluetelor subţiri. Iată cât de frumoasă este rochia Vanessei Hudgens. Dacă eşti la fel de slăbuţă ca ea alege o rochie asămănătoare, plină de volane mici. Dacă nu, poartă o rochie cu un singur volan, ca a lui Rachel Bilson.

Aplicaţiile florale

Că sunt aplicate pe bust, pe umeri sau pe mâneci, detaliile florale sunt originale şi feminine. Alexa Chung arată ca o păpuşă în rochiţa ei albă cu floricele pe bust.
rachel bilson alexa chung

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter