Smart shopping! 5 sacouri stylish sub 200 de lei

De Unica.ro, pe
Alege una dintre cele cinci variante de sacouri propuse mai jos si alcatuieste-ti cele mai cool tinute in aceasta iarna.

In acest sezon, sacourile au facut deliciul podiumurilor marilor case de moda. L-am vazut propus in fel si chip, cambrat, supradimensionat, structurat ori cu umeri propeminenti la Jil Sander, Versace, Chanel, Jacquemus ori Fendi si am apreciat variantele inspirate de mixuri. Poti alege orice model dintre cele propuse mai jos pentru a-ti alcatui tinute fresh in aceasta iarna, tine cont doar de sfaturile pe care ti le dam in materie de styling. Mixeaza sacoul, in functie de croi, cu piese din garderoba ta de sezon, dar imprumuta piese si din cea din sezonul trecut, cum ar fi fustele mini ori bluzele de seara.

Sacoul cu umeri lasati

Unul dintre sacourile cele mai cool pe care le poti avea in garderoba. Croiul acestuia iti permite sa-l integrezi intr-o gama larga de tinute, de la cele casual la unele stylish de seara. Poarta-l cu camasi, tricouri, malete si cu orice tip de pantaloni doresti, e o piesa foarte versatila.

sacou negru

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Sacoul cu umeri accentuati

Poarta-l asa cum e propus mai jos, cu o fusta mini si botine sau alege o pereche de pantaloni cu talie inalta, un tricou ori o maleta si pantofi cu varf ascutit ori botine in acelasi registru.

saciu bej

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Sacoul scurt

E un model perfect pentru tinute casual. Poarta-l cu tricouri cu mesaj si jeansi ori pantaloni din stofa si botine sau pantofi sport. Nu prea ai restrictii cand vine vorba despre acest sacou.

sacou scurt

Shop now: departmentstore.ro, 119,9 lei

Sacoul cu volane

Volanele prezente la nivelul manecilor ii dau un aer feminin si poate fi acel twist de care ai nevoie pentru a-ti scoate tinuta office din zona previzibila. Poarta-l cu pantaloni pana si camasi cu gulere proeminente.

sacou cu volane

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Sacoul cu franjuri

Aplicatia benzii cu franjuri il face sa iasa din zona clasica, insa modelul te trimite cu gandul la sacourile iconice Chanel. Poarta-l cu jeansi cu talie inalta si o camasa ori o maleta in nuanta sacoului.

sacou cu franjuri

Shop now: departmentstore.ro, 119,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter