Street-style cu fashion-bloggerul Laura Călin

De Irina Hartia, pe
Cum îți definești stilul vestimentar?

Blogger (lauracalin.ro) și fondator al celui mai cunoscut târg de design românesc și cultură vintage – V for Vintage – Laura Călin e adepta unui stil vestimentar curat, minimalist, dar întotdeauna presărat cu accente date de accesoriile pe care le poartă. Vezi o galrie foto cu ținutele prefeate ale Laurei Călin. (Foto: Horia Stan/UNICA)

Îmi place atât minimalismul, cât și maximalismul, dar cu un twist, acesta fiind dat de accesoriile vintage. Mereu mi s-a părut fantastic cum o piesă vintage reușeste să  schimbe o ținută simplă într-una spectaculoasă. Îmi mai place dantela, ador suprapunerile, decolteurile adânci și rochiile lungi care urmează linia corpului, paietele și broșele, mănușile și gențile, catifeaua, motivele florale și ador culoarea roșie.

Care sunt brandurile preferate? Dar designerii români?

Prefer designerii români, cumva și datorită unuia dintre proiectele de care mă ocup, V for Vintage, care interacționează și promovează tinerii designeri. Printre preferații mei sunt: Cristina Săvulescu, Andra Andreescu, AFMF, Murmur, Ana Alexe, Atu Body Couture și Cloche. Din brandurile de afară mă regăsesc atât în linia minimalistă propusă de Acne Studios, dar și în bogăția de culori și texturi specific Dolce&Gabbana.

De unde îți place să faci shopping?

De la târgurile cu designeri români și din magazinele online în care găsesc astfel de designeri.

Care e piesa ta favorită din garderobă?

Rochia-furou este piesa mea favorită, este din sezonul actual și rămâne, dincolo de trenduri, piesa mea preferată.

Ce nu ai purta niciodată?

Verde.

Citește și – Movul, culoarea-vedetă a toamnei

Citește și – Trend alert: Se poartă hainele cu fundiță!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter