Stylish Shopping Session powered by București Mall-Vitan

De Unica.ro, pe

Vedetele au luat cu asalt evenimentul Stylish Shopping Session powered by București Mall, o sesiune inedită de shopping sub ghidajul atent al stiliștilor ELLE, binevenită la început de nou sezon.

Stylish Shopping Session powered by București Mall-Vitan este un eveniment care a ajuns deja la a doua ediție, semn că celebritățile nu se plictisesc niciodată de cumpărături (mai ales că urmează sezonul estival, care impune noi tendințe și noi achiziții) și că flerul stiliștilor ELLE, care i-au consiliat pe prietenii revistei, funcționează ceas.

Totul s-a întâmplat într-o după amiază ploioasă, pe 7 mai, în București Mall-Vitan (Calea Vitan 55-58), unde însă atmosfera era caldă și prietenoasă. Andreea Bălan, coregraful (și câștigătorul Românii au talent) Emil Rengle, Mimi – vloggerița cu cel mai mare engagement din România, Alexandra Ungureanu, Romanița Iovan, Amalia Enache, Monica Bârlădeanu, Elena Gheorghe și mulți alții ne-au onorat cu prezența la o sesiune atipică de cumpărături și styling.

La propunerea stiliștilor Domnica Mărgescu și Cristina Crăciun, fiecare a ales cel puțin câte o piesă curajoasă, dacă nu mai multe, care să îi învioreze garderoba de vară. Emil Rengle a ales un costum bleu, care nu seamănă cu nimic din ceea ce avea deja în garderobă, Amalia Enache a preferat o pereche de sandale cu un aer masculin, numai bune de purtat la plimbările lungi prin parc, Elena Gheorghe a mizat pe două perechi de jeanși, una potrivită pentru scenă, iar alta numai bună de purtat în fiecare zi, Ada Condeescu a preferat o cămașă din in și o jachetă din denim, iar Sore a ales o jachetă din piele.

De altfel, piesele basic, din jeans, pantofii confortabili și accesoriile discrete au fost preferate de vedetele care au cutreierat magazinele Amazing Jewelry, Anna Cori, Bigotti, Brand For Kids, BSB, CCC, Colin’s, Diverta, GNC Live Well, Hippoland, Intersport, iStyle, Lava & Cuce, MAC, Massini, Marks & Spencer, Mothercare, Noriel, Office Shoes, Rawyal, Sbarro, Scandia Sibiu, Tezyo și Topshop Topman din București Mall-Vitan. Semn că ne așteaptă o vară fresh, în care styling-ul va fi cel care pune amprenta fiecărei personalități asupra ținutelor.

Între timp, la o gustare și un pahar de prosecco în lounge-ul special amenajat, celebritățile au schimbat impresii despre proaspetele achiziții, despre copii – multe dintre ele au găsit și jucării sau accesorii simpatice pentru cei mici – și au răsfoit ultimele ediții ale revistei ELLE, pentru a se pune la curent cu tendințele sezonului.

Una peste alta, Stylish Shopping Session powered by București Mall-Vitan a fost un prilej numai bun de întâlnire și uneori chiar și de amuzament. Dar ca să vezi cât de bine s-au simțit participanții la evenimentul nostru, îți recomandăm să privești imaginile din galerie (spoiler: mare parte din distracție a avut loc în cabinele de probă, pe care protagoniștii noștri le-au transformat, preț de câteva ore, în locuri de joacă!).

Mulțumim sponsorului nostru, București Mall – Vitan, pentru ocazia care ne-a adus împreună.

Foto: Sorin Cioponea, Cristian Duminecioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter