Tendinte toamna-iarna 2017-2018: paltonul din blana ecologica

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 13:03
Ce este super in tendinte in sezonul de toamna iarna 2017-2018? Paltonul din blana ecologica! Si nu oricum, ci in culori vibrante, care sa dea culoare zilelelor mohorate si outfiturilor tale! Descopera-l pe cel de care nu te vei mai desparti in zilele reci!

Candva paltonul din blana obisnuia sa fie acea piesa pretioasa din garderoba, potrivita pentru tinute granny chic sau un stil de viata de milioane, la propriu. Deci, daca in secret visai la un palton din blana, dar nu te incadrai in niciuna dintre cele doua categorii, ci mai de graba la cea care include o slujba de la 9 la 6 si o pasiune pentru moda, nu prea aveai incotro.

Undeva prin 2013 insa, trendsetterii au decis ca enough is enough. Oricine vrea sa arate de milioane, sunt mai multe fashioniste care adora luxul decat care nu, si nu trebuie sa astepti pana faci primul milion de dolari sau implinesti frumoasa varsta de 60 de ani ca sa fie social acceptabil sa porti un palton din blana. Astfel, paltoanele din blana, si mai nou paltoanele din blana ecologica au devenit un must in ultimii patru ani. Tendintele sezonului de toamna-iarna 2017-2018 aduc in prim plan paltoanele din blana ecologica in culori vibrante, in stilul anilor ’80, care sunt purtate cu orice si in orice ocazie!

Cand vrei sa obtii un look glam, nu este nimic mai potrivit impreuna cu o rochie din matase, sandale stiletto sau cizme peste genunchi, cercei candelabru si un ruj intr-o nuanta incredibila de rosu, ca un palton din blana. Daca te gandesti la un look de street style demn de saptamana modei, cu un pulover oversized, pantaloni din piele, jeansi, fuste lungi sau sneakersi, paltonul din blana ecologica va fi piesa care iti va desavarsi tinuta. Iar daca pur si simplu este una dintre acele zile in care nu esti prea inspirata, o pereche de jeansi boyfriend, un tricou si o pereche de bocanci vor arata infinit mai cool cu un palton din blana ecologica intr-o culoare indrazneata.

palton galben

SHOP NOW: departmentstore.ro, 549.90 lei

palton din blana ecologica

SHOP NOW: departmentstore.ro, 399.90 lei

palton bej

SHOP NOW: departmentstore.ro, 399.90 lei

palton din blana ecologica roz

SHOP NOW: departmentstore.ro, 449.90 lei

palton bej din blana eco

SHOP NOW: departmentstore.ro, 399.90 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter