Ținute de toamnă 2017. Ce culori și croieli se poartă

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 06 octombrie 2017, 17:29
Pentru ținutele de toamnă 2017, designerii au avut grijă să selecteze cele mai spectaculoase trenduri care ne vor urmări în următoarele luni ale anului.

Descoperă în cele ce urmearză ce culori și croieli se poartă în acest sezon:

Culori la modă în sezonul de toamnă 2017

Ca în fiecare sezon, organizația mondială în domeniul culorilor Pantone, a făcut o selecție de nuanțe la modă în toamna lui 2017, selecție mult așteptată de designeri și critici de modă. În toamna 2017 nu puteau lipsi tonurile de roșu. Se poartă patru culori: roșu, burgund, roz prăfuit și portocaliu. Acestora li se adaugă și două tonuri de verde: închis și deschis.

„Acestea sunt culori de cocon, în care doriți să vă înfășurați pentru a vă simți în siguranță și pace absolută”, spune Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone.

Perla prezentărilor pentru sezonul de toamnă – iarnă 2017/2018 a devenit nuanța „grenandine”, un amestec de purpuriu și portocaliu. A primit această nuanță pentru că este asociat cu un sirop dulce de culoare roșie, care are o denumire similară.

grenandine

Culoarea roșie apare și în nuanțe mai închise în orice formă și orice loc, fie pe buze, fie drept culoare de bază a întregii ținute.

burgund

Deși ne-am mai întâlnit cu nuanțele exuberante de roz în colecțiile din sezoanele precedente, pentru ținutele de toamnă 2017, designerii au folosit această culoare atât pentru paltoane groase și cardigane tricotate, cât și pentru rochii și fuste din satin sau mătase.

roz pal

În topul celor mai la modă culori pentru ținutele de toamnă 2017 este și „arțar tomnatic”. Designerii și-au pus imaginația în mișcare și au combinat acest portocaliu estompat cu cu nuanțe de bază (bej, negru, alb), cât și cu nuanțe de verde închis sau lime auriu, foarte solicitate în acest sezon.

portocaliu

Croieli la modă în sezonul toamna lui 2017

În ceea ce privește croielile pentru ținutele de toamnă 2017, se poartă cele lejere, confortabile, care te fac să te simți relaxată și sigură pe tine. Piesele vestimentare asimetrice se numără, de asemenea,  în continuare printre preferatele designerilor.

Tinutele office sunt din nou în trend. Stella McCartney, Balenciaga și Calvin Kelin au reinterpretat în diferite maniere costumul business clasic așa că rămâne doar să te lași învăluită de propunerile din lumea modei.

tendinte toamna 2017

Dacă e sezon rece, nu înseamnă că renunțăm la fuste și rochii. Designerii ne îndeamnă să adoptăm un stil feminin chiar și când temperatura scade. Combină fusta midi cu pulovere călduroase pentru a putea face față temperaturilor scăzute.

fuste

Citește și – Tendințe toamnă – iarnă 2017 – 2018. Pantofi și cizme care se vor purta în sezonul rece

Citește și – Tendințe toamnă – iarnă 2017 – 2018. Pantofi și cizme care se vor purta în sezonul rece

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter